Alter debili

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Alter forum je odličen forum, na katerem lahko na vsako vprašanje hitro dobiš odgovor. Uporabniki so v večini super, nekaj jih poznam tudi v živo!
Žal pa v njem sodeluje nekaj res pravih pacientov, ki imajo namen samo pod.jebavati uporabnike in niso v nikakršno pomoč. Žal pa se to pod.jebavanje stopnjuje in prerašča v žaljenje drugih uporabnikov! In tega je čedalje več, v bistvu je že prešlo vse meje dobrega okusa. Na nekatere provokacije sem tudi sam odgovoril na neprimeren način, vendar sem bil izzvan. Seveda to ni opravičilo, ampak dokler nekaj uporabnikov tukaj ne bo dobilo trajni ban, bo Alter forum samo izgubljal. Ne vem zakaj moderatorji dopuščajo žaljenja in zmerljivke!? Živimo sicer v demokraciji, ampak kot sem že rekel, to ni nikomur več podobno!
Verjamem, da se bodo tudi v tem postu javili provokatorji, ki me bodo spet označili za jokico, debila, da ne naštevam naprej še mnogo hujših zmerljivk. Kar pokažite se in si dajte duška...
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo provokatorji so se že oglasili... Se strinjam s poštarjem, nekateri uporabniki bi morali biti obvezno zaklenjeni samo na spam, ker njihovi posti niso ničemur podobni oz. se po dveh, treh normalnih postih tema spremeni v klasično prepucavanje rjavih, rdečih, belih, musličev, kristjanov itd. - pa čeprav tema sploh nima veze s tem.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kam si dal mene..med debile, tiste, ki zalijo, nabijace..al med kulerje
Nabijaški debilni kuler, ki žali!
evil.gif

Ti poveš svoje mnenje, ga argumentiraš, če te kdo hebe, ga hebeš nazaj, konstruktivni dialog.... Nikoli pa ne žališ, vsaj jaz nisem zasledil...Če bi blo več takih, bi bil ta forum že kičast...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam ste res mone..zdej sem sel brat..clovk mal pojamra..pa je ze ne vem..kalimero, pes, [censored]

jaz neki napisem..sem cefur, srb, [censored]
misticni..njega ste spakiral med cefurje..a sploh ga nocemo
mx..[censored], [censored]

res je to predalčkanje preseglo meje..jaz mam anmreč problem v kater predal s epospravit

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
...oz. se po dveh, treh normalnih postih tema spremeni v klasično prepucavanje rjavih, rdečih, belih, musličev, kristjanov itd. - pa čeprav tema sploh nima veze s tem.

tole je velik problem alterja ja... pa zmeri slabše je!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
...oz. se po dveh, treh normalnih postih tema spremeni v klasično prepucavanje rjavih, rdečih, belih, musličev, kristjanov itd. - pa čeprav tema sploh nima veze s tem.

pa dobr..kaj pričakujete da se lahko odgovori na vprašanje..kako nej ji ga porinem..al pa..a če kupim krih moram plačat ddv, al pa..kako se izognit plačilu kazni..

folk večinoma sprašuje bedarije..zdej..al smo prestari, al so mladci zabiti, majo čas..ne vem..sam men pritisk dvigne, k bi en zidal bajto z lego kockam, drug bi v bencinarja vlival cviček, tretji trdi da je stajerc a zivi an dolenskem..

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Haha, ko sem prebral naslov topica, sem pomislil - nekdo mi bere misli in je zaradi Carjevih izpadov načel temo, potem pa šok - avtor - Car
hysterical-1.gif

Sam si priznal, da si kršil prometne predpise in da si naredil hujšo kršitev delovne obveznosti, kar bi te lahko stalo šihta, in ko je nekdo to ponovil za teboj, bi mu nabrisal ženo...
crazy1.gif

Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
A ste ti, Jado pa masterr bratranci?
evil.gif

Pa tole mi je tudi že prišlo na misel... ne ravno, da so v sorodu, imajo pa pamet na istem nivoju, vendar žajfa, se mi zdi, se vsaj zaveda tega, druga 2 sta pa najbolj pametna na svetu...
smirk-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Dejstvo je, da je komunikacija pri nas na čedalje nižjem nivoju. Pa naj gre za pisno ali verbalo komuniciranje. Verjetno je to odraz kulture naroda, ki vztrajno pada. Danes folk kliče firmo/šolo/bolnico in kar nekaj laja (brez pozdrava, predstavitve in normalnega dialoga). Porabiš 5min, da sploh najdeš skupen jezik. Očitno je telefon in internet prelahko dostopen za vsakogar. Včasih je bilo to dostopno le ozkemu krogu, danes pa lahko vsak rine naokrog. Raziskave so pokazale tudi, da zna biti folk v komunikaciji prek interneta precej drugačen kot sicer. Nekateri za tipkovnico postanejo nadvse pametni, nesramni, ipd. Zaenkrat nič ne kaže, da bi šlo kaj na bolje, kvečjemu na slabše. Ampak žal tako pač je in tega se bo treba navaditi. Razne cenzure tudi niso rešitev. Mogoče bi se obnesli plačljivi forumi ali pa kaka fora ala invite only.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:

x2

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.962
410
83
offTopic.

Dobovšek. Najboljši podpis kar sm jih vidu :D usakic k ga vidm umrem od smeha :D epic
smile-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
OFF TOPIC

Največji ddebil je hanzi k ne ve pod kakšnim minimalnem naklonom bobrovec ne prepušča vode in da se nadstreški ne delajo iz 5 x 5 cm elementov..ampak iz VELIKO močnejše dimenzije..skratka debbil nad debili...
13.gif

softič NI bil nikoli debbil in NIKOLI ne bo debbil...on je samo asfalterski čefur...
evil.gif

jado...bog ti pomagaj
stupid-1.gif

Poštar..tudi tebi bog pomagaj..drgač te bodo ubili sred ceste...
cool-1.gif

ON TOPIC

Naj živi GOSPOD Janez Janša in njegov SIN...naj živi ...NAJ ŽIVI
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.363
7.097
113
pri taščici
Teb sem pa ocitno res se z drugo nogo stopil na rep....
Kako ves kako mocan nadtresek in kak bnaklon ima avtor?
Aja saj res, ti se gres na alterju sivo ekonomijo in bi lostu rad prodal svoje tako in drugace zvite elemente po zlatarskih cenah, tako kot softiju tiste 4m2 nadtreska.