Alpina 50% off

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Kar tule, ker je frekvenca največja in ker je uporabno samo še par ur:

danes ima Alpina v svojih trgovinah 50% off na vso obutev
cheer.gif

Sem slučajno videl, se (končno) navdušil nad domačo obutveno industrijo in kupil tole

Še slikce.

Rahlo nenavadno, ampak simpatično in fuuuul udobno:
rick_2z_1_b.jpg

Eleganca by Alja Novak:
6A386Z_1.jpg

Vse skupaj za 115€.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ene športne in ene špičaste... Slednji se verjetno zelo težko nosijo ?
confused-1.gif

Pri meni je problem, da so mi nekateri modeli od Alpine preozki, pa zelo pogosto se mi zgodi, da zame zmanjka številk tam...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
V tem je hec teh Binomov - pridejo v dveh izvedbah, ozki in široki. Potem pa ima vsaka še dve opciji, ki jih modeliraš sam, glede na vložke v čevlju. Cifre pa imajo tudi enormne, pomojem celo do 52.

Tudi sam pogrešam široke modele in mi je en pohodniški Binom (nizek model, širok) super padel na nogo, za razliko od klasičnih modelov, ki so večinoma (pre)ozki. Tiste prve na sliki, ki sem jih potem kupil, pa sem začuda vzel ta ozek model. Do danes še nisem naletel na preširok čevelj, ampak pri Alpini imajo tudi to.

Da ne govorim, da je prodajalka govorila o ozkih in širokih modelih, sam sem potem gledal različne modele in njihova imena in študiral, zakaj hudiča so eni pohodniški ženski, če so pa praktično enaki moškim? Potem mi je kapnilo, da "W" pomeni Wide
smile-1.gif

Ta "špičasti" seveda niso široki, ampak klasično neudobni
tongue-1.gif
Nekaj podobnega sem iskal že od jeseni, pa nič. Samo pofl in / ali smotan dizajn, in potem danes odkrijem to Aljo.

Nazadnje urejeno:

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Jst sm tut kupu gojzarje dons, 60€ namest 120, fino. Glede na to da na useh zimskih razprodajah nism uspel nič kupit mislim da bo kr OK
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz na srečo ne potrebujem obutve a la Alja Novak... Bi me verjetno tudi tiščala za popizdit...

Z Binomom pa verjetno ne bi mel težav...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest mam tole eleganco..isto ali podobno..jelenova koza..lahko k svinja. ne ves da si obut..najraje od vseh, pa mam ene 10 parov elegance.
pa skornje majo hude...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Jst sm tut kupu gojzarje dons, 60€ namest 120, fino. Glede na to da na useh zimskih razprodajah nism uspel nič kupit mislim da bo kr OK
smile-1.gif
Bemomilomater, jaz sem pa za akcijo zvedel ob 7ih zvečer! Pa tud si moram ene gojzarje kupit!
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
In si bil prelen, da bi se zapeljal v mečkatrojev center, ki je odprt do 9ih?

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
jaz bi tudi šel gojzarje kupit, če bi prej zvedel za akcijo.
Pa še zjutraj sem bil v merkatorju, pa nismem videl da ima alpina akcijo ... škoda

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Bosanci so potomci vikingov.

In zavihki simbolizirajo vikingške čolne,
ss_Viking_Boat.jpg

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, mam diplomo tudi s tega področja, moram pa priznati, da se s takčnimi vprašanji nismo nikdar ubadali...
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Za vse mone, ki vam je spod časti it v Alpino in vsaj pogledat, kva majo naj povem... da imam sama iz Alpine ene tok hude čeveljčke, moderni (lila-črni s pasom, 11cm pete,gležnjarčki) in oh in sploh hudi. Takega mnenja so bli večinoma vsi, dokler jim Tjaška ne pove; da je pa to kupila v Alpini. In jim skor oči izpadejo iz očesnih jamc; V ALPINI?!! Kva dfak pa ti delaš tm... In ironija prve vrste - kolegica ki se je najbolj zgražala nad tem, je prisvetila čez štiri dni v petek zvečer v točno istih čeveljcih v lokalček...
smirk-1.gif

Alpina ma kakšne modele čisto kul - js mam tud njihovo kartico, obveščajo me preko mejla o teh popustih ipd. in ja - definitivno se kej najde za skor vsak okus...