All U can drink *student party*

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.323
300
83
39
Ljubljana
Vsak dan je naš svet dražji. Zabave nas pridejo vedno več in ni več zabave, ko si bil z 20 EUR "največji car" v diskoteki.

Zato smo pri Jupitru stvar vzeli v svoje roke. Odločili smo se organizirati najbolj nore četrtkove zabave za študente in mlade imenovane ALL U CAN DRINK PARTY. Tako bo vaš edini strošek vstopnina, vse pijače pa bodo za vas tako brezplačno. Tako boste lahko neomejeno popivali in se veselili, brez da bi trpela vaša denarnica.

Je vaš obraz že nasmejan. Kako se boste veselili šele ob ceni vstopnine. Cena vstopnine v predprodaji (po fakultetah) je 14,9 EUR za punce in samo 19,9 EUR za fante.

In kaj če ne uspete do kart v predprodaji? Brez skrbi. Tudi na vratih boste lahko plačali vstopnino. Ta bo natanko taka, kot je vaša starost. Torej, če ste stari 20 let plačate 20 EUR. Če ste stari 25 let pa 25 EUR...

al_u_can_drink.jpg

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
sej vem, da je off, ampak kaj je poanta tega
sprasujem se.gif

aja, me ne interesira obisk tovrstnih party-ev
ne-ne-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.851
-8.618
113
Me zanima, če tole dejansko velja za vse pijače, ali je spet kakšen trik
grims-1.gif
Ali pa drugače držajih stvari "slučajno" ne bo na zalogi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
izgube sigurn ni....

Čakaj, čakaj, 20 evrov pijače povprečen študent s pivsko prakso spička 1,2,3. Saj to je komaj 9 tavelkih pirov. Ko sem še študentoval, je bila to mala šala za nas.
nahrung002.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ministrstvo za zdravstvo se ukvarja s perečo problematiko prekomernega uživanja alkohola, vi pa tkole
hysterical-1.gif

a mi "tastari" tudi lahko pridemo, a je samo za študente in študentke?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.982
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
izgube sigurn ni....

Čakaj, čakaj, 20 evrov pijače povprečen študent s pivsko prakso spička 1,2,3. Saj to je komaj 9 tavelkih pirov. Ko sem še študentoval, je bila to mala šala za nas.
nahrung002.gif

Laško pivo v Mercatorju stane 0,74 EUR z ddv. Odštej ddv, odštej nekaj rabata in samo sprašuješ se lahko za koliko ga dobi lastnik lokala. Reciva da ga dobi za 0,60 €. Pokaži mi korenjaka, ki spije 33 velikih laških pirov.
Res je, da ima lokal tudi fiksne stroške,mpak še vedno bi bila količina piva tako velika, da jo normalen človek ne more spiti.

lastniki lokalov, ki ti prodajajo pivo za 2,5€ so bogatuni, ki si vsako drugo leto kupijo nov avto. Lastnik Jupiterbara si bo to pač privoščil samo vsake tri leta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
KMŠ ima pivo po 2,10, Parlament tudi, Emonska za 10 centov več.

Drugače pa so za okoli 2,50, torej 8 pirov za 20 evrov. Bachus (ki je drugače drag olala) ne štejem za klub, ampak high-standard beznico. Nekaj takega kot je Jupiter.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
So že dvignili na 2,7 pri bivšemu Bohemu.

Drugače pa 20€ ni veliko za all you can drink.., pa če maš na izbiro, verjetno ne boš pil xy litrov piva. Sam se ga nisem napil od piva..., se ne spomnim več. Po tretji rundi na 15 minut na WC...pa še napihne te.
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Vsa pijača

Katero so pripravili oni. Te pa je enih 5 različnih vrst pa vsake po 200 litrov...

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Za vse kar lahko spiješ...
Takle je pa "meni": neko xy pivo po katerem te naslednji dan glava boli, od žganih pijač za nobeno še slišal v življenju nisi, ker jo dobijo samo direkt iz uvoza iz Rusije. Ki so vse po vrsti zanič da je niti pit ne moreš... Ali pa ti kar špirit zmešan z vodo pa malo pomarančnega soga dajo...

Hvala ampak mene take žurke ne vidijo več! Raje dam 2.5€ za pir, pa vem kaj pijem...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej pa nikjer niso napisal da bojo mel šampance, konjake... eno sranje bodo talal, folk bo pa mislu kok so profitiral
hysterical-1.gif
sigurno bodo pa plačal več kot bodo popil

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Kot vedno... Spili bodo 2xpo pol litra pira, pa dva požirčka žgane pijače kdo ve s čim, potem pa slabe volje odšli drugam... Kjer bodo zapravili še več...
smile-1.gif

Jaz vem, da se ga za 28€ napijem veliko bolj tudi kje drugje...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Je veliko, kar malo preračunejte. Lokal ne bo na izgubi, to ste lahko 100% prepričani. Glejte nabavne cene, pa vam bo takoj jasno.