Ali obstaja - vticnica (steker) ?

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
732
75
28
Imam izbocene ploscice 3d recimo temu tako in rabil bi v njih narediti 2 lukni za steker, zdaj pa vsi normalni stekerji gledajo cez luknjo oz sprednje maske le teh, tukaj pa krr je ploscica izbocena se ne bo vsedlo lepo oz bo nekje luft nekje ne...upam da je jasno.
Pa me sedaj zanima obstaja kak steker ki bi bil samo okrogel kot je luknja fi doze da bi to lepo zgledalo?

Hvala

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
obstaja tudi vrtanje kjer dobiš kvadratno luknjo. Samo tisto je bolj za stebo kot ploščice

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
732
75
28
Hja, razmisljal tudi v tej smeri, da bi se naredila 4oglata luknja v dimenzijah zunanjega pokrova stekerja....sam iskreno nevem kko bo to slo - da ne zjebe plascice ki so 30/60 pa steker ravno nekje na slabi polovici visine :(

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
732
75
28
hja..cudn bo zgledal....ker so ploscice izbocene razlicno..pa bo na eni strani stekerja vec lufta k na drugi...ja vem hecne ploscice al pa stekerji na nepravem mestu :)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
hja..cudn bo zgledal....ker so ploscice izbocene razlicno..pa bo na eni strani stekerja vec lufta k na drugi...ja vem hecne ploscice al pa stekerji na nepravem mestu :)
Ali pa se samo brezveze sekiraš. Vse kar bo drugače kot običajni šteker, bo zgolj pritegnilo pozornost na ta feler. Če boš dal običajni šteker in zafugiral okoli, noben niti opazil ne bo, niti ti ne čez kako leto.

BlonG

Pripravnik
10. avg 2010
174
15
18
Če imaš problem podoben temu:
4C94C0F3-4B6D-4908-B8EE-30EBB854CE42.jpeg

... te povsem razumem. :rolleyes: Jaz bi ploščico obrezal tako, da je vtičnica z okvirjem vred "vgreznjena" v ploščico. Odvisno je seveda kakšne ploščice imaš - koliko reliefa imajo. Ker zna neenakomerna fuga tudi pritegniti pozornost.

Jaz imam tipko za wc splakovalnik na reliefni ploščici, ki izgleda kot zmečkan papir, in je vmes med tipko in ploščico različno široka "odprtina".

To se mi bolj dopade: https://images.app.goo.gl/CDEkaRJxBZzV7Zat6

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
732
75
28
Če imaš problem podoben temu:
Poglej priponko 33040

... te povsem razumem. :rolleyes: Jaz bi ploščico obrezal tako, da je vtičnica z okvirjem vred "vgreznjena" v ploščico. Odvisno je seveda kakšne ploščice imaš - koliko reliefa imajo. Ker zna neenakomerna fuga tudi pritegniti pozornost.

Jaz imam tipko za wc splakovalnik na reliefni ploščici, ki izgleda kot zmečkan papir, in je vmes med tipko in ploščico različno široka "odprtina".

To se mi bolj dopade: https://images.app.goo.gl/CDEkaRJxBZzV7Zat6

Eee toj to, na tvojem linku spodaj.
Ja tud sam sem razmisljal da bi zazagal 4oglato luknjo, upam da keramicarju rata, ploscice pa itak zena izbrala :) zdej pa montirat ane heh :)

Podobne teme