Ali kdo uporablja tablico 11 incov ali večjo?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Zanima me ali kdo uporablja tukaj tablico večjo kot 10 inčev, kateri model in kako je zadovoljen?

Is bigger better?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Najprej se vprašaj za kaj jo boš uporabljal. Je to nadomestilo za prenosnik ali pač tablica, ki bi jo imel vedno s seboj. V zadnjem primeru vsekakor ne velja tvoj zadnji stavek.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ipad je 9'7. btw samsung je vrgu na trg 18,4 tablico.

I

Izbrisan uporabnik 3287

kaksnega bi pa imel? jaz sem si narocil (malo sem pretiraval) ene 20 razlicnih (ipad air, ipad air 2, ipad mini 3). od back coverjev, potem kao usnjeni "zepki", preklopne zadeve, do sleeve zadev. vec ali manj vse z ebay. cene pa od cca 5 eur do 20. imas recimo zdajle akcijo (bi rekel najvecja firms na ebayu za te zadeve) za back coverje. znizani za 50%, kupis dva je drugi se 50 off, kupis tri je pa tretji 100 off. kvaliteta je dobra. jih imam ze pri sebi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tako veliko tablico bi imel samo v kombinaciji s tipkovnico, da je vbistvu prenosnik, ki je lahko tudi tablica.

glede na to, da sem tako kombinacijo že imel, bi rekel, da potem vzameš tako s pravimi windowsi. Ker igrce in splet malo na hitro imaš že na telefonu...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik smt pravi:
kaksnega bi pa imel? jaz sem si narocil (malo sem pretiraval) ene 20 razlicnih (ipad air, ipad air 2, ipad mini 3). od back coverjev, potem kao usnjeni "zepki", preklopne zadeve, do sleeve zadev. vec ali manj vse z ebay. cene pa od cca 5 eur do 20. imas recimo zdajle akcijo (bi rekel najvecja firms na ebayu za te zadeve) za back coverje. znizani za 50%, kupis dva je drugi se 50 off, kupis tri je pa tretji 100 off. kvaliteta je dobra. jih imam ze pri sebi.

Jaz bi imel enega takšnega kot je pri Ipadu. Se pravi, da je zaščiten od spredaj in zadaj, da se da tablico z njim podpreti, da sama stoji.
http://www.google.si/imgres?im...CFUk4FAodiJEN9w

lp

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.595
113
moja tema, in zopet samohvala
Prej imel ICONAI 10"
sedaj Samsung Galaxy Tab Pro 12.2"
je lažja na kilo? ali pa je sam tak občutek, lepo se vidi
smile-1.gif
(ja kaj drugega)
za igranje in brskanje, gledanje filmov.
poraba 7h (WI FI) od 90% na 20% tako gledam alumulator.
uporaba: leže, stoje., na balkonu se slabo vidi, neuporabna za delo.
ovitek: ebay. tablica gre v eno plastično banco ?, zapre kot knjiga, je tudi stojalo za na mizo, imitacija usnja, SLABA KVALITETA
splošen vtis:
smile-1.gif

želim kupiti dragi enako ali ali note in drugo barvo
smile-1.gif

ni za klsično delo s tipkovnico. gre, ampak ščiješ kri

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Jaz imam Nokio 2520, torej 10,1 colska. Imam tudi tipkovnico a je še nisem uporabil. Jaz si ne predstavljam manjše. Mi ni problema z njo naokoli. Velikost mi zelo ustreza.

I

Izbrisan uporabnik 3287

take dobis za cca 5 - 7 eur brez problema. samo pazi na velikost. nekateri imajo mere napisane tudi v cm. potem pa samo izmeris svojo tablico in narocis malenkost vecjo. nekateri pa imajo direkt narejeno za dolocene tablice. vem, da skopirajo vse zivo in se dodajo xy nekih svojih modelov in barv. (kitajci seveda).