Ali je vinjeta potrebna za...

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
...tisti kos ceste rezervirane za motorna vozila med Izolo in Portorožem? Znaka za vinjeto sicer ni.

13. jul 2011
2.677
626
113
Ja, verjetno bo potem potrebna vinjeta tudi za ta odsek.

Če si lahko sposodim temo - če nimam AUT vinjete, se lahko potem nekako v Podrožci vključim na AC in potem grem skozi Karavanški predor, ki se ga itak plača posebej?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:

Če si lahko sposodim temo - če nimam AUT vinjete, se lahko potem nekako v Podrožci vključim na AC in potem grem skozi Karavanški predor, ki se ga itak plača posebej?

Ce nimas Avstrijske vinjete gres lahko na AC na prikljucku St. Jakob ... >> http://www.asfinag.at/maut/sonder-und-videomaut

Sonder-_und_Videomaut_-_asfinag.at-20150427-215344.jpg

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:

Ce nimas Avstrijske vinjete gres lahko na AC na prikljucku St. Jakob ... >> http://www.asfinag.at/maut/sonder-und-videomaut

Sonder-_und_Videomaut_-_asfinag.at-20150427-215344.jpg
In če nimaš naše vinjete greš lahko na Hrušici dol. Med St. Jakobom in Hrušico vinjeta, tako naša kot Avstrijska, nista obvezni. Saj plačaš predor.

Je pa tudi res, da Darsovci radi goljufajo in kasirajo za neuporabo vinjete na mejnem prehodu, torej tam kjer ni obvezna. Kaj jim pa kdo more?

13. jul 2011
2.677
626
113
hvala obema
SLO vinjeto imam
Sem bil ravno včeraj s familijo v Celovcu in sem razmišljal, če bi se zapeljali mimo Vrbskega jezera (po južni strani). Vendar mi čez Podkoren in Kranjsko goro ni bilo za iti, po drugi strani jezera nazaj do Celovca tudi ne, pa sem razmišljal, če lahko brez vinjete zapelješ do predora.
No, za naslednjič bom vedel. Hvala.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
In če nimaš naše vinjete greš lahko na Hrušici dol.
A to kje uradno piše? Ker na zgornjem linku je narisano, da je potrebna vinjeta prav od Karavank.