Ali ima kdo sprejemnik Kaon K200 od Lastovke?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.733
100
63
Zanima me, kako se uredi vrstni red programov. Svojo listo sem ustvaril (Favorites1), sedaj pa bi rad zamenjal vrstni red pa ne gre...
frown-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hehe, ne da se več. Na začetku se je dalo, potem pa so to opcijo skenslali. Nekaj časa sem jo pogrešal, pol se pa prilagodiš, jebiga.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kot je že Benady rekel... po nadgradnji software-a pred letom (dvema?) se kanalov ne da več urejati. Res ne vem, zakaj so to opcijo izključili. Jaz bi rekel, da se jim pač ni dalo urediti še tega pri prilagajanju software-a na svoj sistem. Sicer se pa res navadiš... jaz te opcije ne pogrešam več
smile-1.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.733
100
63
Ne morem verjeti, ob vseh naprednih funkcijah nima tega, kar je imel moj prvi TV pred 20 leti
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Saj sama naprava bi to zmogla (itaq je na prejšnem softwareu to delovalo)... ampak po nadgradnji softwarea je ta možnost izginila.... malomarnost programerjev pač..

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Verjetno je kaj drugega v ozadju kot pa malomarnost programerjev....le da ne vemo kaj.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kaj drugega bi pa lahko bilo? Zadeva je delovala in po nadgradnji software-a je nehala delovati? Kaj drugega kot malomarnost programerjev mi ne pride na pamet. Recimo, da imam malce predstave, kako sistem deluje in vem, da ujerenost kanalov v sprejemniku nima prav NOBENE veze s celotnim sistemom, ki deluje popolnoma enosmerno. Lahko pa jim pošlješ email in jih povprašaš, kakšen izgovor imajo... mogoče je pa res kaj drugega, a po mojem mnenju je to zelo malo verjetno.

PS: Malomarnost programerjev zame ni to, da so pozabili dodati to funkcijo, temveč to, da bi jo lahko dodali, a se je nekaj zakompliciralo in se jim funkcije ni več dalo dodajati/popravljati.