ali bo za tovornjake lj obvoznica zastonj?

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Mogoče je že kje bilo pa nisem zasledil? Če se boš hotel peljat po ljubljanski obvoznici z osebnim avtom bo nujna vinjeta. Tovornjaki ne bodo imeli vinjet, torej se bodo vozili zastonj?

Enako velja za vse odseke kjer sedaj ne plačuješ cestnine (npr, Lj- Vodice)?

Ali se motim?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
A se zastava pa TAM kamioncki stejejo za tovornjake? Bi blo super nekaj brez vinjete imet za na faks
wink-1.gif

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
A se zastava pa TAM kamioncki stejejo za tovornjake? Bi blo super nekaj brez vinjete imet za na faks
wink-1.gif
Vse kar je nad 3,5 tone nima vinjet, sedaj se pa odloči
smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
neki nad 3,5 (ne rabiš vinjete) pa manj kot 7,5 (v nedeljo ne velja prepoved vožnje)

badboys

Pripravnik
18. avg 2007
52
0
6
bemti mi majto to čudn s temi tablami narjen........ če se prpelješ na severno obvoznco iz dunajske alpa kakšne druge ceste, nism nobene table da je potrebna vinjeta zapazu, k pa prideš na vzhodno obvoznco kjer se začne avtocesta pa stoji tabla za vinjeto..... to mi je čudn vse skp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik badboys pravi:
bemti mi majto to čudn s temi tablami narjen........ če se prpelješ na severno obvoznco iz dunajske alpa kakšne druge ceste, nism nobene table da je potrebna vinjeta zapazu, k pa prideš na vzhodno obvoznco kjer se začne avtocesta pa stoji tabla za vinjeto..... to mi je čudn vse skp
Temu reče napaka. Ljudje to počnejo vsak božji dan.
wink-1.gif

Ponekod recimo ni table za začetek naselja. Pa je naselje kar veliko. Pa cesta ni kolovoz ampak magistralka. (ali podobno, pač lep (ker je še nov
wink-1.gif
) širok primerek ceste)

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
wink-1.gif
Vse kar je nad 3,5 tone nima vinjet, sedaj se pa odloči
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
neki nad 3,5 (ne rabiš vinjete) pa manj kot 7,5 (v nedeljo ne velja prepoved vožnje)

Glede na to, da vlak in helikopter tudi ne padeta pod sistem vinjet, bi bilo mogoče fino nabavit kaj od tega!
zmaga.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:

Glede na to, da vlak in helikopter tudi ne padeta pod sistem vinjet, bi bilo mogoče fino nabavit kaj od tega!
zmaga.gif
Motorni zmaj bo najprikladnejši,morda pride v poštev še motorno jadralno padalo
hysterical-1.gif