Albanija in N95

waters

Pripravnik
31. dec 2007
42
0
6
V Mapsourcu vidim glavne ceste Albanije na Garminu Xt pa ne. Vidim tudi na Adriaroute ... Nikakor pa jih ne morem vnesti v Garmina. Prijatelj ima samo Nokio N95 in se bo samo peljal skozi Tirano do Črne gore. Vem pa, da je po mojih izkušnjah Tirana brez tabel za usmerjanje.

Kakšno idejo za na N95

LP

Nazadnje urejeno:

tacko

Zelenc'
6. jun 2008
12
0
1
Waters pozdravljen, upam, da ti bom vsaj malo olajšal pot, kajti sem se ravno kar vrnil z motorjem iz desetdnevnega potepanja po Albaniji in Grčiji, glede na dejstvo, da ima karta City navigator katerega uporabljam na zumotu 550 narisan samo del cestnega križa, od mejnega prehoda do Tirane je bilo zanašanje na garmina bolj tako, vsekakor pa je bila vožnja po Albaniji posebna in zelo težka izkušnja, no ne želim te strašiti saj glavne poti so še kar O.K. sedaj ba bistvo, iz Tirane gledaš smerokaze za DURRËS, nato bodi pozoren na mestece LEZHE od tam se orijentiraš proti SHKODËR kateri je oddaljen cca 14km od mejnega prehoda z Črno goro MURIQUAN oz. SUKOBIN. upam, da ti bo ta informacija vsaj malo v pomoč. Srečno
cool-1.gif

Rogi

Zelenc'
22. jul 2008
1
0
1
Tudi sam sem pred kratkim navigiral preko Albanije. Adria route ne vsebuje karte Albanije, zato pa jo CN 2008, je pa res, da so vrisane samo glavne ceste, kar ti omogoča le tranzit. Sam sem bil z vodenjem po omenjeni karti zadovoljen, navigacija je bila solidna, celo presenečen sem bil nad dobrim vodenjem skozi Tirano. Moraš pa biti previden, da ne zgrešiš kakšnega zavoja, predvsem pri avtocesti. Sam sem tranzitiral iz Struge preko Elbašana, Tirane na Skadar. Cesta glede na strašenje presenetljivo dobra razen okoli Skadarja, kjer pa je katastrofalno valovita.

Podobne teme

I
2
Odgovori
22
Ogledi
26.047