Aktivni subwooferji?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Pozdravljeni.

Zanima me, ali se kdo spozna (oz. ima izkušnje) na aktivne subwooferje (da je v eni škatli subwoofer in ojačevalec) in katerega bi mi priporočali? Pri wooferju me zanimajo predvsem dobri basi.

Včeraj sem bil v MediaMarktu in gledal sem tole zadevo. Kaj menite o tej firmi in o moči tega woofera?

Če imate kakšna druga priporočila, le povejte...

Hvala za odgovore že vnaprej.
Čao

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Vse je odvisno od tega koliko si pripravljen žrtvovati za dober bass. S tem mislim finančno in prostorsko. Za nezahtevne uporabnike so aktivni subi večinoma dovolj. S tem konkretnim MacAudiom nimam izkušenj ampak me v preteklosti njihova roba ni ravno prepričala.

Sam bi ti predlagal Blaupunktovo kombinacijo, ki me je pozitivno presenetila. http://radiovili.si/si/akcijski_paketi/ Prvi paket. Za to ceno zelo soliden komplet, pa še malo placa zavzame...

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kot je wacko rekel.dobr če lahko temu rečemo dober aktivni sub od pioneerja stane 300€ in nekaj drobiža.
za ta denar dobiš soliden ojačevalec od GZja in stealthov sub ki bo posekal vsako aktivno škatlo.tisti prvi komplet za 130€ pri viliju je za nezahtevnega uporabnika čisto dovolj.vsekakor bolje kot aktivni subi