Aktivacija PayPal-a

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Zanima me sledeče: odprl sem račun PayPal, sedaj pa naj bi dobi 4-mestno št., s katero naj bi ta račun tudi aktiviral. Kakor sem zasledil na forumih, naj bi to št. dobil na izpisku pri elekronskem bančništvu, ko ti odbijejo 1,50 eur. No to propvizijo so mi že zaračunali, kar se tudi vidi na izpsiku prometa, ampak koda pa nikjer ni vidna. Kaj se moram potem za aktivacijsko kodo obrnit na svojo banko?

Vnaprej hvala za odgovore in pomoč.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja sej ravno v tem je problem, kakor pišejo po forumih, ker namreč naj se ne bi opravljalo nakupov, dokler se račun ne aktivira. PayPal nemore izplačati prodajalca, dokler ne aktiviraš računa.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.874
756
113
www.jernej.org
Koda se bo pokazala v parih dneh (to ni takoj, če si to mislil). Če je slučajno (po parih dneh) še ne boš videl na spletni banki, se pa obrni na svojo banko. Sicer pa pred "aktivacijo" računa še vedno lahko plačuješ preko paypala, ampak je maksimalni znesek omejen na 100€.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Če maš spletno banko, potem mal počaki in se bo že pokazal, traja ene par dni, če pa dobiš samo sprintane izpiske in da ni gor pisal, pol pa lohk pomoje edin na banko pokličeš, da ti povejo ko bo. Je pa kot že omenjeno možno plačevat pred aktivacijo brez problema, samo so nekatere omjitve, jst sm tud neki kupu takoj k sm se registreru in sm šele kasnej dubu kodo pa aktiveru.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Odvisno kakšno spletno banko maš.

Pri gbkr recimo na link-u ne vidiš podrobnega poročila za mastercard, dobiš samo 1* na mesec da so trgali za mastercard. Tako, da je potrebno počakati, da po pošti dobiš izpisek.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Jah nč, bomo pa počakal še kakšen dan, če se bo kej pokazal, če ne pa na banko.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Če imaš spletno banko potem lahko najbrž spremljaš tudi promet s kreditno kartico ne! No, ko boš na seznamu bremenitev videl tistih 1,5€ bo v opisu te bremenitve najprej številka (to je tista, ki jo rabiš) in potem še neki tekst, ki te pa najbrž niti ne zanima. To številko boš lahko tudi videl na mesečnem izpisku od plačilne kartice!
smile-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja sam v opisu nč ne piše, razen to, da mi je trgalo 1,50 eur. Očitno je odvisno katero spletno banko maš.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Kokr je blo napisan je odvisn tud od banke, ampak tud prmen je pisal najprej samo to da je blo trgan tok pa tok čez ene par dni pa še podrobnosti, kjer sm tud kodo vidu.