Akrobatika za pubertetnike :)

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Ko sem gledal vse tiste zagrete mlade pubece kako so si lomli zobe po škarpah ker so preveč gledali youtube. Sem razmišljal, da bi ure v telovadnici zapolnil še s čim takšnim. Zmenil sem se s Filipom in nastalo je tole

Mogoče malo prekomentirate, mi daste kakšno idejo ali pa mi pošljete kakšnega nečaka. Bil bi vam zelo hvaležen, ker moram program štartati.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
A bo to samo in zgolj le za pubertetnike?
Bi še jaz šel na kak trening pogledat madoniš
cool-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če si 190cm in 100kg nevem, če gre kaj takega
cry12bpy.gif

Mogoče če si dolf lundgreen.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Meni se bolj gre, da bi na takih treningih predvsem na gibljivosti delal in pa koordinaciji. Ampak poudarek na gibljivosti. Tisto, da malo salte delaš ipd bi že prišlo samo od sebe.
Glede na to, da so neke gimnastične prvine zraven, bi po moje znalo bit kar zanimivo
cheer.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.591
113
Emona / Carnium
Freerunning/Parkour poligon pod streho v kombinaciji s plezalnimi stenami (čeprav se odpira plezalni center v štepcu) ipd. Tega pri nas ni.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Zadnja fotka je iz moje telovadnice telodrom.com. To delam samo z eno skupino bivših športnikov, drugače je pri meni večino rehabilitacije in pa tista dekleta, ki že dolgo nič niso... pa se jim je malo nabralo... pa porod itd...
Drugače pa ravno nabiram za novo skupinico. Skupinica je zaprta, ko se nabere dovolj ljudi. treningi pa na viču.