AKCIJA: iPhone 3Gs Copy SAMO 99,99 EUR

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.419
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
a ni to malo drago, glede na to da je ponaredek ? samo vprašam....

Sem za 50 eur cenejši kot vsi ostali. Vtipkaj i9 na bolho in ti bo jasno.
smile-1.gif
Cena je nabavna, dumping zato ker imam še 6 kosov, in bi jih rad čimprej v promet spravil, brezveze da nekaj navijam cene in se igram žida.

Kupljeni so prek ebaya iz hong konga. Plačana carina in vse.

To je bolj za šmekat. Telefon za poklicat, kako sliko narediti, to je pa to...
smile-1.gif

Če primerjaš: V Italiji me je prišel iPhone 3gs 719,99 Eur pa še fantu sem mogel dat 30 eur za stoške.

719,99 / 99.99 = 7,2

Ta telefon pa definitivno ni 7x slabši
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne da bi bil pameten, ampak original Iphone je 10x boljsi. Za 100 eur si raje kupim rabljen navaden soliden telefon kot pa ta jajca, ki jih noben noce. Priporocam, da nalepis oglas na kaksno osnovno solo, mulcki bi znal pobrat zalogo. Pa se ne zajebavam, vsak ki pa se malo spozna se bo pa ognil temule. Pa brez zamere in ti zelim, da se jih cimprej resis.
smile-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.419
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ne da bi bil pameten, ampak original Iphone je 10x boljsi. Za 100 eur si raje kupim rabljen navaden soliden telefon kot pa ta jajca, ki jih noben noce. Priporocam, da nalepis oglas na kaksno osnovno solo, mulcki bi znal pobrat zalogo. Pa se ne zajebavam, vsak ki pa se malo spozna se bo pa ognil temule. Pa brez zamere in ti zelim, da se jih cimprej resis.
smile-1.gif

Osebno mnenje, ne dejstava
smile-1.gif

Povej mi ker telefon je cenješi NOV kot 99 eur ima touch screen pa blutooth pa baterija k zdiži cca 5 dni?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.173
7.028
113
kdo pa pravi da je iphone dober ?

samo američani, ki so nori nad "appli"

tole je čisto ok, kar se ponuja, če je kvalitetno da vsaj zdrži kakšno leto, brez da crkne kaj oz postane takšen, kot 10 let star mobitel - obrabljen.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.460
146
63
Jst sm na iPhonom cist navdušen, nebi imel sicer nič proti če bi baterija zdržala mi kej več,ampak ob moji uporabi telefona je to pač težko.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Same here...

Ko enkrat opazs, kako so lahko zadeve preproste in ne rabis biti ultra-geek, kot pri WinMo..
evil.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Glede na to da je dual SIM se mi zdi kar zanimiva zadeva za ta denar

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Pred cca.mesecem sem kupil podobno zadevo, vendar kopijo iPhona 2G, pa mi je po dnevu uporabe počil ekran in je bila zadeva zaključena! Bil je model z imenom i68, nevem pa proizvajalca, kitajska stvar sicer! Odsvetujem nakup.
Moram pa povedat, da je bil prodajalec pošten in ga vzel nazaj, pa seveda vrnil denar, tako, da nisem nič zgubil!!!