Ah kje so tisti cajti....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Elektronika je čisto zabavna, samo z razvojem moraš naprej, ne pa ostati v letu 95.

Jaz sem se tudi nekaj časa ''boril'' proti novim stilom, ampak potem počasi opaziš, da recimo mlajši generaciji starejše skladbe niso kaj preveč všeč in ugotoviš, da si bolj navezan na mladostne spomine kot da bi bila takratna glasba nekaj posebnega.

Z veseljem še vedno kake komade recimo iz 1998-2001 obdobja poslušam, ampak redko, raje poslušam nove.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Novi so etak v 3/4 "naviti" komadi iz 90`s...........sam da tokrat dostx ne grejo več v ušesa
smirk-1.gif

Sej smo poslušali tisti stari "rave" in dance. Mayday & LoveParade sta bila meka elektronike.

Pa smo šli naprej na Tehno, House, TH, Trance, Progressive...

Pristali smo pa preko D*N*B na BreakBeatu in Funky Discu.

Verjetno z leti prešaltaš na bolj melodične zadeve. Ni samo razbijanje, želiš da ima glasba smisel in nek čar. Dušo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Jah zato pa poslušam old jazz pa blues ne pa house pa te zadeve. Zame izključno je bila elektronska muzika zato da se sprostim, da s emi odfuka.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
jst sem bil celo osnovno šolo nor na ta bend... no tud za ostale sem bil nor ker to poslušam. Večinoma so ostali poslušal gunse, ace of base, cita, kelly family...
cheer.gif