Agencija Trud

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pozna kdo mogoče potovalno agencijo Trud.
Če imate kakšnje izkušnje z njimi, mi jih prosim zaupajte.
Gre se predvsem za potovanje v Peru in imajo zelo ugodnen in bogat program proti drugim agencijam. Samo za njih pa nisem še nikjer slišal. Je to neka na hitro sestavljena agencija, ki neve kaj dela ali je to bolj huda verzija za katero še nisem slišal ker imajo dražje zadeve.
Organizirajo pa potovanja za višje zneske v bolj "eksotične" dežele in romanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ja jaz poznam. To je kratica za Turistični Romarski Urad Družine. Je v lasti podjetja Družina d.o.o. ki je javnosti poznano kot izdajatelj katoliškega tednika družina. Pri njih sem vedno urejal coris zavarovanja in podobno ter sel prevzemat karte (ki so bile sicer rezervirane drugje). So manjsa agencija vendar vedo kaj pocnejo... Veliko prometa ustvarijo z organizacijo "romarskih" potovanj itd... Ker so manjsi se je verjetno lazji tudi zmenit za kak popust... Nimajo veliko zaposlenih tako da lahko hitro prides do cloveka ki odloca o cenah =)

Včasih je bil vsaj enkrat na leto kak izlet v ameriko kjer je zraven kot duhovni vodja šel Uran (vendar takrat še kot pomožni škof)

tu mas pa spletno stran http://www.druzina.si/icd/spletnastran.nsf/all/TRUD?OpenDocument

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kaj to pomeni, da so njihova potovanja versko obravana.
Za romanja je to normalno. A so tudi potovanja ali so laično nastavljena?

I

Izbrisan uporabnik #488

Čim ima zadeva vonj po RKC se je bolje v velikem loku ogniti.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ne potovanja ki niso romanja, niso versko obarvana ali kaj podobnega, vsaj ne da bi jaz vedel

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Programi so hudi. Sicer za več denarja ampak so dosti boljši kot kje drugje.
Malo me samo skrbi, da res ni potem zadeva versko obarvana. Sicer nima nič proti vernim samo jest se tega negrem. Sploh če dam za to en kup denarja.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
V mnenjih potnikov na njihovi spletni strani duhovno oskrbo omenjajo samo ob romanjih. Tako da ni panike.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
To sem videl pa nevem če naj verjamem napisanim mnenjem, ki so napisani na njihovi strani. Saj veste kako gre, le kdo pluva po sebi na svoji strani.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Sodelavka šla z njimi na Kubo. Je pohvalila tako organizacijo kot izbor hotelov, pa je glede zadnjih kar zahtevna.
Hoteli so baje boljši kot pri Kompasu. Program, ki ni romanje, ni nič obarvan z versko tematiko, tak da nič bat.
Za denar, ki ga daš, dobiš dosti oz. je vredno dati tisti znesek.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Evo kakšne so izkušje s to agencijo iz prve roke.
Kratko malo KATASTROFA. Samo prideš v pisarno poveš kam greš in že ti pomolijo pogodbo pod roke za podpisat. Hvala bogu, da vedno preberem preden podpišem. Notri je bilo en kup nedorečenih strškov in je v seštevku zadeva prišla skoraj za jurja dražja.
No sej vem da je treba vedno prebrati droben tisk samo so pa za ta izlet (Peru) v seštevku zdaleč najdražji.
Predvsem mi gre pa na jetra ker skrivajo ceno. Sej vem, da v določenih državah pač ne dobiš računa samo ne za toliko.
Edina sreča je bila, da ženska za šaltarjem ni kaj težila ker sem bil že čist na tem da popiz...

No sedaj gremo z Oskarjem!!!

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Edino pravilno oskarjevci so ZAKON! Bil z njimi in ze planiram novo potovanje.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Agree!!!
cheer.gif

Če grem še kdaj kam z agencijo, samo z Oskarjem !!!

@smjs - čeprav - tudi Oskar ima spodaj v drobnem tisku našteta razna obvezna doplačila - si to naštudiral? Končna cena je lahko kar precej višja kot tista, ki jo najprej vidiš...
Ampak moje mnenje, ko sem prišla nazaj domov - vredno vsakega €€ (no, takrat so bili še SIT)

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Ma to ni droben tisk. Cist kul majo, pod planom potovanja je cena nato pa so pod podstavke napisane takse plus doplačilo na kraju samem vse je fiksno in nobenih nepredvidenih dodatkov v plus jim stejem tudi to da ti napisejo koliko je okvirna poraba denarja na potovanju.
Ma ko gres enkrat z njimi gres potem se samo z njjimi.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
@roseanne dobro sem preveril vse stroške. Tudi Oskar ima dodatne stroške tako kot vsi ki peljejo v takšne dežele. Teh dodatnih stroškov se rešiš le s kakšnim avtobus potovanjem za en dan.
Razlika je samo, da so pri oskarju takoj točno povedali kolikšna je cena + dodatki v tej in tej višini. Ne pa da prvo podturijo pogodbo za podpisat in ti naštejejo vsa možne varjante plačil. Cel čas govorijo samo o osnovni ceni. Na direktno vprašanje o dodatnih stroških pa odgovorijo nekaj v stilu odvisno od takratnih cen. No sej v pogodbi so napisali zneske dodatnih stroškov in to zgleda ženska ni vedela.
Ne me farbat. Tuki pa men film poč. Ne me nategovati če sem ti pripravljen dat par jurjev za izlet, mislim da si vsaj zaslužim pošten odnos.