AdriaRoute in napačno prikazovanje poti...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Zivjo.

No predvčerajšnjim sem kolegu mal updateal njegov garmin 760 (al kaj je že), mim grede sm pa še svojega garmin xt na gsm.
In obema na prikazuje pot od a do b, tam kjer to ni mogoče. Pelje naju namreč čez kolesarsko pot, most, kjer je zaprt za avte... On sicer pravi, da mu prej ni tega kazalo, da ga je peljal po pravilnih poteh, za mojega xt pa ne vem, ker nisem niti probaval teh relacij.

v navigacijskih možnostih imam naštimo izogibanje promet (ta je itak že po defaultu), makedam,...

Kaj mu ni jasno???
confused-1.gif

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
V pomoči MapSourca piše:

Način izračuna - izberite Hitrejši čas ali Krajša razdalja.
OPOMBA: načrtovane poti s hitrejšim časom pogosto uporabljajo glavne ceste namesto stranskih ulic.

LP

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
sva probala obe varianti...

sm še dele probal, če grem pa na točko b, pa dam do a, (ustvaril sm čist novo pot), me je pa ok peljal!

mah!!! zdej sm šel pa v drugo sobo v bajti, pa še enkrat probal, je dal pa spet napačno routo!!

Pa še to, zakaj imam za en naslov 4 opcije? in tud na zemljevidu jih kaže različno. Ena je pravilna, ostale so pa kr neki...

Nazadnje urejeno:

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Ja več točk za isti naslov se dogaja tudi meni problem je,ko je več kart istočasno vklopljeno takrat je najslabše. AR in AT skupaj že delata težave....
Bilo bi dobro da podaš koordinate katero točko sta izbrala kot A in katero kot B, da se malo poigramo z tem?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no evo.

Recimo točka A

N 45(O) 57,703'
E 014(o) 1 7,796'

in do Verd 100 (ne vem kako poglam koordinate od cilja)

men pravi zavij desno na lošča, pa levo v Verd 100 (tuki se začne kolesarska pot, pol pa čez most, k ni za avte sploh)

Ubistvu bi moralo iti pa tkole. Zavij levo na lošča, nato desno na tržaška, pa desno proti verdu, pa spet desno, pa levo, in pol bi bil cilj na desni...

Nazadnje urejeno: