Adriarout 3.0Nt problem z vodenjem

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6
Zanima me če še ima kdo problem z karto adriarout 3.0NT pri vodenju?
Namreč ko se peljem po ruti mi kaže da moram zavit levo glasovno mi reče naj se držim desne in tudi puščica kaže v desno čeprav roza obarvana routa kaže v levo.
Imam nuvi 1300,city navigator 2010.31.Naloženo posodobitev 3.60 za napravo.
Če se slučajno posodobitev ne naloži tako kot bi se morala kako jo lahko naložiš še enkrat,da ti v webupdate napiše še enkrat da je na voljo posodobitev 3.60?

Lepo prosim za pomoč.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
po vsakem nameščanju kart sledi reset naprave.....ko jo prižgeš držiš prst desno spodaj v kotu!

In če si pameten si prej pred resetom še shraniš vse podatke iz nuvija.....mapsource...connect nuvi na comp......recive from device...save as......nato odklop in reset
wink-1.gif

Pol pa na novo naložiš.....sam da daš send to device

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Niti enkrat do sedaj nisem naredil nobenega reseta, niti po ndgradnji FW kot po nadgradnji kart, pa vse dela tako kot je treba!
uf-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik lolypop000 pravi:
Če se slučajno posodobitev ne naloži tako kot bi se morala kako jo lahko naložiš še enkrat,da ti v webupdate napiše še enkrat da je na voljo posodobitev 3.60?

Tako, da klikneš ponovno nalaganje iste verzije...
rolleyes-1.gif

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Ali lahko kdo na napravi poizkuša v Ar3.0 pod Hrvaška najti kraj Osor..ker meni ga ne najde, na karti Eu 2010.31 pa normalno..podobno je tudi za kraje Glavotok ipd.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
AR 3.0 najde če daš išči med mesti drugače ga (meni ) ne. Cn še nimam tanov naložen

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od kdaj je to standardna procedura?
smile-1.gif

Ko sem si nalagal SCG 2.0 mi je vedno peljal okol riti v aržet do beograda...pa so (ste) mi svetovali "moj" postopek in od takrat nisem imel problemov z karto
smile-1.gif

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Zdaj sem na napravo naložil Ar 3.0 naredil prvič tisti postopek "drži desno da se zbrišejo vsi podatki" in na karti pod Hrvaško ne najde nič manjšega, kar kot se spomnim bi moral 100% imeti v bazi, vsaj Mapsource normalno najde..

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Sj ti pravm ne it iskanje po naslovih......pjt išči po mestih....una ikonca po menuju bl dol

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od kdaj je to standardna procedura?
smile-1.gif

Ko sem si nalagal SCG 2.0 mi je vedno peljal okol riti v aržet do beograda...pa so (ste) mi svetovali "moj" postopek in od takrat nisem imel problemov z karto
smile-1.gif

Sem pozabil, da ti rabiš drugačna navodila
smile-1.gif
Sem mislil bolj na splošno za ostale.

Drugače pa glede iskanja (kraj Osor) drži, da je potrebno iskati pod "Mesta" in ne pod naslovi, ker to mesto ni pokrito do nivoja hišnih številk.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Evo spet nekaj novega in to po 4 letih vsakodnevne uporabe Garmina...te naprave imajo dva načina iskanja kraja...se pravi da mora uporabnik vedeti kateri kraj je pokrit do nivoja številk in kateri ne? Samo zdi se mi, da je v prejšnji verziji to normalno delovalo kakor tudi dela v karti EU.
Recimo imam kraj Pineziæ na Krku, ki je na nivoju ulic..pač pokaže kraj, izberem ulico in potem ne pokaže hišne številke, ker nima tega nivoja...ne pa da moram v osnovni me in iskanje krajev...bom malo vprašal Navigo v čem je finta.