Nisem vedel da imaš z Milanom kar pogodbo za nedoločen čas (za pisanje levakarskih bedarij)...Nisem vedel, da Mark Zuckerberg osebno pregleduje profile in da se je osebno zavzel za vaškega posebneža.
Fajn pogodba ejga, dnevno dobim več kot imaš ti mesečne penzije. Sicer pa prcanje tebe izvajam zastonj, tko malo za zabavo
Si si pa zbral poslanstvo, da bog pomagaj. In prcaš zelo neiteligentno.Pri meni ne bi bil niti vratar, prej pobiralec drobiža za scanje...
Sicer pa med vami, levaki, je malo inetligentnih, praktično nič. Z vašim fuhrerjem na čelu, ki je "zamrznil" partijsko izkaznico...
Sicer pa med vami, levaki, je ......
Prav fletno je ane.Si si pa zbral poslanstvo, da bog pomagaj.
Za tebe se pa res ni potrebno pretegniti, karkoli napišem pridno odgovorišIn prcaš zelo neiteligentno
Boš moral najprej nekaj biti, da si boš lahko privoščil vratarja. Do takrat pa uživej pri papcanju paštetk, fehtanju prevoza in zavistnemu pluvanju po vseh, ki si privoščijo več od tebe.Pri meni ne bi bil niti vratar, prej pobiralec drobiža za scanje
Jest ne vem, kaj se tolk sekirate za tega dedca na sliki, če se je malo fotografiral za naslovnico ... dela pač reklamo za svojo knjigo Moj Boj Proti Telefonski norosti in mafiji ...Facebook profil albansko-šiptarskega Adolfa
Sem čisto pozabil nate.......je bilo prav luštno ko ni bilo tvoje "energije" na forumu...Fajn pogodba ejga, dnevno dobim več kot imaš ti mesečne penzije. Sicer pa prcanje tebe izvajam zastonj, tko malo za zabavo