Adolf bi ga bil vesel...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Nisem si mislil, da Mark Cukerberg osebno podpira oživljanje "lika i dela" Adolfa...

Pri tem pa briše fotografije z vidnimi razgaljenimi dojkami, ali kakšne druge podobne, nenevarne "večernice"... :bonk:

Facebook profil albansko-šiptarskega Adolfa:

Fb profil

65757533_100297204612534_8127129192723644416_n.jpg

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Nisem vedel, da Mark Zuckerberg osebno pregleduje profile in da se je osebno zavzel za vaškega posebneža.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
Adolf se itak v grobu obrača. Na VN nemčije je himno pela črnka. Starega bi stisnilo, če bi bil še živ.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa je vseeno moral dati roko Jesseju Owensu, ki ga kot edinega olimpijskega zmagovalca v zgodovini niso želeli sprejeti v Beli hiši.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Nesprejemljivo!!
Še 5mio "beguncev" da jih bo mogoče spametovalo!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Fajn pogodba ejga, dnevno dobim več kot imaš ti mesečne penzije. Sicer pa prcanje tebe izvajam zastonj, tko malo za zabavo :valjamse:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Fajn pogodba ejga, dnevno dobim več kot imaš ti mesečne penzije. Sicer pa prcanje tebe izvajam zastonj, tko malo za zabavo :valjamse:

Si si pa zbral poslanstvo, da bog pomagaj. In prcaš zelo neiteligentno.Pri meni ne bi bil niti vratar, prej pobiralec drobiža za scanje...

Sicer pa med vami, levaki, je malo inetligentnih, praktično nič. Z vašim fuhrerjem na čelu, ki je "zamrznil" partijsko izkaznico...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Si si pa zbral poslanstvo, da bog pomagaj. In prcaš zelo neiteligentno.Pri meni ne bi bil niti vratar, prej pobiralec drobiža za scanje...

Sicer pa med vami, levaki, je malo inetligentnih, praktično nič. Z vašim fuhrerjem na čelu, ki je "zamrznil" partijsko izkaznico...

Mhmmmm, pri vas desnakih jih je več, ... npr. takih ki se z merđotom vozijo po svetu in prosijo pokorne farane za vbogajme. ... pa da bi jim zastonj graščino uredili. To je šele inteligenca! :aplauz:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
1. Nisem desnak.
2. Vozim se s kolesom. In to z - rdečim...
3, Nikogar ne prosim za vbogajme. Ampak naj tudi migarnti ne prosijo mene in ostalih državljanov (preko davkov). Jebe se mi za njih!

Nazadnje urejeno:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Merđota je šarac nabavil... za vbogajme bo pa davke nabil

• Všeč mi je
Reactions: 8888
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, samo on ne prosi farane, kaj naj mu darujejo itd. Farane prosi nekdo drug.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Si si pa zbral poslanstvo, da bog pomagaj.
Prav fletno je ane.

In prcaš zelo neiteligentno
Za tebe se pa res ni potrebno pretegniti, karkoli napišem pridno odgovoriš :valjamse:

Pri meni ne bi bil niti vratar, prej pobiralec drobiža za scanje
Boš moral najprej nekaj biti, da si boš lahko privoščil vratarja. Do takrat pa uživej pri papcanju paštetk, fehtanju prevoza in zavistnemu pluvanju po vseh, ki si privoščijo več od tebe.

I

Izbrisan uporabnik #9334

No, sploh nisem lev. Sem služil pri obeh, pri župniku in Titeju. Pa sem imel pri župnikih hujši moment. Pri Titu sem tudi kaj nazaj dobil, da sem lahko normalno živel, pri župniku pa samo : "Daj ! Daj! Daj! Ti bo že nekoč Bog lonal (al pa ne, kwa pa veš :zavijazocmi:" .

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Facebook profil albansko-šiptarskega Adolfa
Jest ne vem, kaj se tolk sekirate za tega dedca na sliki, če se je malo fotografiral za naslovnico ... dela pač reklamo za svojo knjigo Moj Boj Proti Telefonski norosti in mafiji :valjamse: ...

Pri nas imamo/smo imeli pa onega, ki impersonalizira pokojnega maršala :zardelalter:

Ps.: V Piranu smo pred desetletji imeli enega tipa, katerega smo klicali "Hitri" v svinčenih cajtih ... Je bil strašno podoben onemu s like ... Da vidite, kako so se stari Švabi obračali in debelo gledali za njim (njih mladostni spomini so jih prevzemali zgleda) :evil:
-----------------------------

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...