Adobe

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Očistno sem naredil neumnost. Imel sem nameščenih nekaj Adobovih programov: Acrobat XI, Audition CS5 in InDesign CS5. Želel sem jih zamenjati z novimi, pa sem te deinštaliral s programom Uninstaller. In zdaj sem v R__TI!. Nobenega od programov ne morem namestiti. Namestitveni program se zažene, in se sekundo pred koncem ustavi. In se zapre. Očitno je nekje ostal kakšen fragment, ki ne dopušča namestitve. Pozna kdo od vas morda kakšno rešitev?
confused-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Za začetek poglej v register in vse kar "smrdi" po omenjenih programih ročno pobriši, resetiraj in probaj ponovno.
Aja pa uporabi find funkcijo
evil.gif

Lp&poročaj.

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz bi najprej poskusil samo z resetom. Adobe installer naredi "začasno" štalo po celem računalniku, ki se načeloma popravi z resetom...

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Tole z registrom je dobra ideja - a sem jo že uporabil (pozabil povedati v postu). Počistil vse ključe, vnose... za Adobe Acrobat, Adobe InDesign, Adobe Audition - a ne pomaga. Pred koncem namestitve enega od omenjenih programov se program ustavi, pokaže se napis Insallation was cancelled in konec. Brez števile napake.... nič. Zato sem se odločil za tisto najbolj učinkovito rešitev (ki mi bo sicer pobrala najmanj en delovni dan): C:-> desni miškin gumb -> formatiraj C:
aplauz.gif

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Poskusil t resetom, poskusil z onobivtvijo na stareiši datum... rezultat: nullo. Bom kar sformatiral disk. In na novo namestil vse živo.