Adobe Acrobat

19. jul 2007
2.894
1.609
113
Kje de da nastavit v Adobe Acrobat (Professional) da:
Ko imaš pogled dve strani na zaslonu, ti pokaže v prvi vrstici samo eno stran, v vsaki naslednji vrstici pa po dve strani,
Posledično so strani druga poleg druge, kakor v knjigi (uprabno če gledaš npr knjigo, ki ima zemljevid preko dveh strani)

Vem da sem imel tako nastavljeno default na enem starem Acrobatu, sedaj pa tega ne najdem, tudi z Googlom tega nikakor nisem uspel najti.

19. jul 2007
2.894
1.609
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
View --> Page Display --> Show Cover Page in Two Page View

Hvala
5 *****
PS: Je pa res, da se zaradi tebe počutim popolnega idiota
bonk.gif

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Rabil bi eno pomoč kar nujno. Kolegu prevajam en katalog in je v pdf formatu. S programom Wondershare PDF Editor in pa Adobe Reader XI sem datoteko pretvoril v Word, kjer lahko spreminjam besedilo in tako prevajam. Imam pa en problem, saj zelo hitro pride do tega da se vse skup zamakne in mi na naslednjih straneh potem vse pomeša. Sedaj pa k vprašanju....

1. Kako lahko pdf dokument, ki ima recimo 15 strani razdelim, da bi vsaka stran bila svoj dokumetn? Torej da ne bi imel enega kataloga s 15 stranmi, ampak, da bi vsaka stran bila enota zase. Potem mi na naslednjih straneh ob spremembi ne bi moglo zamikati. Kako potem to nazaj družit?

2. Kako v Wordu razdelit dokument z več stranmi, da dobim vsako stran v svojem dokumentu (razen copy/paste, ker je nekaj grafike in ne kopira vredu)?

Hvala vsem za pomoč! lp

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Obstaja kar nekaj (malo "poguglaj") online storitev za združevanje/ločevanje pdf-jev. Poskusi s tem oz. poišči takšnega, ki ima ustrezne omejitve.
Lahko pa poskusiš z desktop programom PDFsam.