Mene pa jezi ena stvar. Včeraj sem si na vrgel preko torrenta en program za ustvarjanje 3D modelov, potem pa sem hotel v "hosts" datoteko vnesti neki IP ali nekaj, da bi se naj program registriral. Zdaj dela v nulo. Pač je program preveč drag, da bi si ga privoščil kupiti.
Nič nisem mogel s to datoteko delati, dokler na youtubu nisem pogledal en vodič, kako to spreminjati ... Pač preprosto datoteko hosts kopiraš in prilepiš v namizje, pa potem tisto datoteko v namizju malo notri preurediš oz nekaj dodaš, pa shraniš, potem pa jo spet nazaj kopiraš v ...\system32\drivers\etc, pa je šlo. Zdaj jo lahko spreminjam kadar hočem.
Mam pa s tem administratorjem drug problem. Imam zelo velik problem z Internet Explorerjem. Edini brskalnik, ki dela tako kot treba - brez kakršne koli težave. Ampak zdaj po ponovni namestitvi windowsa pa je nastal problem.
IE šteka, eno stran odpira cel dan če treba, polek tega, če nekaj klikaš po tem šrotarskem oknu, tak program zablokira oz. se več ne odziva.
Sem ga hotel izbrisati z računalnika, pa seveda teži, da ne morem ... skos samo teži, da rabim dovoljenje. "You need permission to perform this action .... You require permission from TrustedInstaller to makes changes to this folder"
Prijavljen sem kot administrator, vsaj mogel bi biti, ker je edini uporabniški račun.
Ve kdo kako zbrišem to sranje? Brisal sem tudi na ta način, ki sem ga videl na wikaanswer ... da greš pod "Control Panel / Programs and Features / View installed updates" in tam izbrisal IE ... ampak kljub "uspešnemu" izbrisu programa in obveznem ponovnem zagonu računalnika, je IE še vedno nainštaliran v windowsu oz Program filesu.