Adidas shop

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zanima me kje je najboljša scena. Slišala sem, da Dunaj. Kje še? Kje se dobi od Adidasovih cot in nasploh stvari nema što nema? Preko interneta si ne bi kupovala, še ko si grem v trgovino kupit, si kupim včasih stvari, ki si jih nikoli ne oblečem, ker mi ne paše model.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Parndorf pri Dunaju - Otulet, map pe drugih trgovin koliko hočeš (Puma, Nike, Rebook, Champion.......)

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Škoda, da ne kupuješ preko e-baya. Drugače pa ja, Parndorf je zakon, sploh zato ker imajo kar veliko retro scene in pa tudi Respect od Missy. Tudi na Dunaju imaš zelo konkretno izbiro.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Odvisno kaj iščeš... Verjetn je najbolj znan outlet v Celovcu, drugače se dobi tudi v Sloveniji iz leta v leto več stvari. Ko sem bil v ZDA, sem mislil da bo tam izbira res velik a je Adidas shop le v pritličju in enem nadstropju... Nike trgovina pa je velika kot ljubljanska Nama... :D

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Hvala vsem.... Bom probala združit izlet z obiskom adidas shopa in pa obiskom živalskega vrta zaradi hčerke.
Kupujem pa ne preko neta, ker sn komplikator. Drugač pa mam rada adidas oblačila.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
neki se obeta, sam jst nimm prevelikih pričakovanj.

JOC PEČEČNIK, poslovnež in predsednik ljubljanskega nogometnega prvoligaša Interblock, bo kmalu postal uvoznik znane športne tekstilne in obutvene znamke Adidas za Slovenijo. Pečečnik je za naš portal povedal, da pogodba z Adidasom še ni podpisana, pričakuje pa, da so bo to zgodilo vsak čas. Uvoz in prodajo Adidasa v Sloveniji bo prevzelo Pečečnikovo podjetje GSA. Svoj prodajni kotiček naj bi Pečečnikov Adidas dobil tudi v novi športni trgovini Jureta Koširja in Gregorja Erbežnika Forma+, ki sta jo ambiciozna podjetnika odprla minuli petek v Ljubljani.

http://www.pozareport.si/?Id=posli&View=novica&novicaID=9711

http://www.pozareport.si/?Id=novosti_arhiv

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zihr bodo prodajal štucne pa kopačke. Za casual zadeve npr. Yohji Yamamoto in Missy E., bo treba sigurno v Avstrijo oz. Italijo.

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Saj to niti ni slabo. Meni je bolje tako, da nas nima 20 na Čopovi enakega puloverja.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to tut jst mislim, da bo bolj šport varjanta, to ko že imajo po hervisih in interšportih...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Saj tudi, če bi prodjali, verjetno ne bi bilo množičnega navala. Recimo navaden t-shirt iz linije Y-3 je cca 100€, "hoody" 200€ itd...
Slo trg je enostavno premajhen za take premium znamke, če se pa že kdo splaši in se odloči uvažati, ima pa na zalogi dva tri artikle iz kolekcije.

Tako, kot Dsquared, ki ga prodjajo Fetiche-ju v stari Ljubljani, imajo 3 pare hlač, 5 majic..., kar je brez veze, ker ni izbire.

Sreča, da je Italija blizu
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...ja, še to..., je pa še večji hec pol, ko vidiš zvečer v kakem lokalu tri "japije" z isto srajco. Ti je takoj jasno od kje je, pa, da je bila kuppljena samo zato, ker je bila 200€, za Dsquared pa verjetno še slišali niso.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zgleda se resno pripravljajo:)

slikano danes, poleg j.koširjeve trgovine forma+ ( http://www.fplus.si/ ).

bil sem tudi v koširjevi trgovni in glede na videno* bi tut adidas znal bit ravno bratno od kopačkov in štucnov.

*kej velik izbire izpod 200€ glih ni, segajo pa cene vse tja do 1000€ za eno smučarsko/bordersko jakno.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zgleda se resno pripravljajo:)

slikano danes, poleg j.koširjeve trgovine forma+ ( http://www.fplus.si/ ).

bil sem tudi v koširjevi trgovni in glede na videno* bi tut adidas znal bit ravno bratno od kopačkov in štucnov.

*kej velik izbire izpod 200€ glih ni, segajo pa cene vse tja do 1000€ za eno smučarsko/bordersko jakno.

No bomo videli, čeprav znak od Adidasa na vitrini "ni taprav".

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kar sem jaz gledal na uradni online trgovini od adidasa so čisto iste cene, kot pri nas. Tko da pomoje kakšne bistvene razlike ni v ceni.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
V soboto sem se ustavil v Celovcu. Razočaran nad izbiro čevljev za prosti čas, drugega niti nisem gledal.

No, poškilil sem tudi za casual oblačili in podobna zgodba. Res pa je, da njihovih oblačil ne poznam in zato nisem dosti pričakoval.

Športne robe pa je kar nekaj, tudi za precej ugodno ceno.

B.