Additive free cigareti

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
sem opazil, da so začel prodajati additive free cigatere ... west, Lucky strike, ...
je kaka fora v tem? so kaj drugačni? se kaj manj kašlja po njih
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

ze stara fora. zanimive so tudi "click" variante. kao dodajas okus mentol ipd.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Po 30+letih, prešaltal na vapanje... Tako, da mi je povsem vseeno, če lažejo o additive free smotkah...

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Da ti ej ratal. Meni ne
cry12bpy.gif
Moram rečt, da sem bil kar sam nad sabo malo presenečen... mi je na ene parih mestih ostalo kakih 10 škatel za rezervo, ki sem jih nato počasi potalal... Sedaj po 5ih mesecih se na cigaret niti več ne spomnim... Je pa res, da mi je vapanje postal kar majhen hobby... Sedaj že sam delam tuljave in mešam e-tekočine... Tako, da če ne drugega se finančno splača.... Drgač pa... Nič več nabijanja s kašljem zjutraj, nič več zamašenih sinusov, nič več rumenih prstov in kot pravjo drugi, nič več smradu po čikih...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Nekje sem bral debato, da je uparjanje največji strup... pravzaprav tista tekočina, katere paro potem vdihavaš. Enkrat sem kupil to, ampak vsakič zakašljal, ko sem inhaliral.
Ponjenje tub me je tudi počasi minilo, ker tak čik pokadiš enkrat hitreje kot tovarniškega, tudi če je čisto normalno nabita tuba. Je pač tobak brez raznih primesi, ki zavirajo prehitro porabo. Res pa je kar precej cenejši... Tako sem zdaj zaenkrat spet pri normalnih čikih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.514
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Nekje sem bral debato, da je uparjanje največji strup... pravzaprav tista tekočina, katere paro potem vdihavaš. Enkrat sem kupil to, ampak vsakič zakašljal, ko sem inhaliral.
Ponjenje tub me je tudi počasi minilo, ker tak čik pokadiš enkrat hitreje kot tovarniškega, tudi če je čisto normalno nabita tuba. Je pač tobak brez raznih primesi, ki zavirajo prehitro porabo. Res pa je kar precej cenejši... Tako sem zdaj zaenkrat spet pri normalnih čikih.

Verjetno si bral o kaksni raziskavi, ki jo je financirala tobacna industrija... katera je seveda precej ogrozena zaradi tega... Kar precej o tem je napisanega recimo tukaj >> http://slo-vape.si/viewtopic.php?f=32&t=1334 in v podobnih temah...

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Tekočini sta dve -- polipropilen glikol ( se uporablja v inhalatorjih za asmatike ) in rastlinski glicerin ( se uporablja povsod v normalni prehrani + destilirana voda... Dodan je še nikotin 0 - 24 %, pač po želji in "okusi" arome - E-ji, kot v večini drugih prehrambenih proizvodih... Najbolje je primerjal vapanje s kajenjem nek priznani francoski pulmolog, ko je rekel... Vapanje je tako, kot bi na avtocesti, kjer je omejitev 130 vozil 140 km/h... Kajenje pa, kot bi vozil v nasprotno smer.... Vapanje vsekakor ni zdravo, vendar pa je v primerjavi s kajenjem cigarete, čist gorski zrak...

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Glede na to, da vozim 35-40/dan v nasprotno smer - bi lahko svetoval, kaj vzeti za začetek ?
Sedaj ste me zdražili in sem pregledoval net pa sem še bolj zmeden
tongue-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.514
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tukaj je ena sicer ze malo starejsa tema, kjer je ze veliko napisanega >> https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/470820/page/0/fpart/5/vc/1

Je pa najbolje iti do kaksne stacune, ki prodaja tovrstno robo in se tam da kaksno zadevo tudi probat. Se najvec izbire se mi zdi, da imajo v trgovini Pyursmoke na Tavcarjevi v Ljubljani imajo vedno na voljo zadeve za probat... tako razlicne naprave kot tudi razlicne okuse e-tekocin ... Najti moras okus, ki ti ustreza ... enim so bolj vsec razni sadni okusi, drugim bolj kremni ali tobacni ...

Sta pa menda se dve stacuni na Trubarjevi... samo tam se nisem bil in nimam izkusenj... sem sel pa ze mimo ... Ena je Vape On Shop, druga pa Nimbus ...

Drugje po Sloveniji pa je bolj kriza
smile-1.gif
... V Celju je recimo Belidim... pa na obali je se nekaj stacun ...

http://slo-vape.si/viewforum.php?f=23&sid=2790429d8b9a3d9a01c7458e11bfc2df

Nazadnje urejeno: