Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V Logatcu bi rada prenovila dvosobno stanovanje. Potrebna bi bila adaptacija kuhinje in kopalnice, nekaj je tudi elektro in vodo inštalaterskega dela ter beljenje sten.
Za poštemat ni treba nekega znanja. Pride štromar na ogled, se zmenita da ti razbiješ, on ti samo zariše črte kje razbiti. Pri kopalnici sam ploščice poštemaš pa tlake in sam odvoziš na odpad. OStalo pa naj mojstri naredijo, da bo tako kot je treba.
Nekateri niti vedrov nimajo,kaj sele stemarce....Stromar ti je pa tudi ne bo zaupal ce ga ne poznas
Ne poznam obrtnikov v okolici logatca za katere bi dal objavo na forumu.
Tega ti lahko mirne vesti priporočim! Meni je s svojo ekipo vse zrihtal,zelo fer,vsa dela 100% kvalitetno opravljena in v dogovorjenem roku! Minus je bil edino to,da ni bil ravno poceni. Meni je bilo takrat sicer bolj pomembno,da je stvar hitro zrihtana,zato sem raje malo več plačal.
To ni tako težko. Meni je v petih tednih ratalo uskladit kopalničarje, štromarja (nova elektrika v betonskih stenah), knaufarja, parketarja in malarja (ogromno kitanja) za totalno prenovo stanovanja. Mene pa je poleg denarja koštalo samo še tri dni dopusta. Je pa res, da je to lažje usklajevat v zimskem času, ko imajo vsi manj dela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.