Adaptacija stanovanja

lanaja

Zelenc'
30. dec 2014
2
0
1
V Logatcu bi rada prenovila dvosobno stanovanje. Potrebna bi bila adaptacija kuhinje in kopalnice, nekaj je tudi elektro in vodo inštalaterskega dela ter beljenje sten.

Zanima me, katere izvajalce priporočate.

Hvala.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.564
113
50
Na sončni strani ALP
Najceneje je, da čim več narediš sam.

Ko imaš več različnih izvajalcev se potem izgovarjajo eden na drugega in ti podaljša čas obnove x2...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ceneje že, ampak kvalitetno opravljeno delo je zlata vredno (še posebej pri inštalacijah), to ugotoviš šele po daljšem času.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Za poštemat ni treba nekega znanja. Pride štromar na ogled, se zmenita da ti razbiješ, on ti samo zariše črte kje razbiti. Pri kopalnici sam ploščice poštemaš pa tlake in sam odvoziš na odpad. OStalo pa naj mojstri naredijo, da bo tako kot je treba.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.155
6.966
113
pri taščici
Nekateri niti vedrov nimajo,kaj sele stemarce....Stromar ti je pa tudi ne bo zaupal ce ga ne poznas
Ne poznam obrtnikov v okolici logatca za katere bi dal objavo na forumu.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ja saj imaš v obiju, bauhausu izposoje. Pa rentaš orodje...ali pa kakega kolega pobaraš.

lanaja

Zelenc'
30. dec 2014
2
0
1
Hvala za odgovore.
Eventualno bi se pri vsem tem sama lotila le beljenja, za vse ostalo sem prepričana, da bi naredila več škode kot koristi
wink-1.gif
.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Najbolje, da mal po svoji okolici povprašaš. Ni vrag, da ne bi noben nobenga poznal, ki renovira stanovanja.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
To pa ni dober nasvet.. razen če obvladaš, če ne je ponavadi še dražje..

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
http://www.mojster-ekspres.si/

Tega ti lahko mirne vesti priporočim! Meni je s svojo ekipo vse zrihtal,zelo fer,vsa dela 100% kvalitetno opravljena in v dogovorjenem roku! Minus je bil edino to,da ni bil ravno poceni. Meni je bilo takrat sicer bolj pomembno,da je stvar hitro zrihtana,zato sem raje malo več plačal.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik lanaja pravi:
Različnih izvajalcev ne bi usklajevala, ker verjetno ne bi končali do poletja
wink-1.gif
.
To ni tako težko. Meni je v petih tednih ratalo uskladit kopalničarje, štromarja (nova elektrika v betonskih stenah), knaufarja, parketarja in malarja (ogromno kitanja) za totalno prenovo stanovanja. Mene pa je poleg denarja koštalo samo še tri dni dopusta. Je pa res, da je to lažje usklajevat v zimskem času, ko imajo vsi manj dela.