Acer, ni miške in tipk.??

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Imam prenosnika ACER Aspire 5102WLMi. Pred nekaj dnevi je še vse normalno delovalo, potem pa kr naenkrat ni več miške, pa tut tipkovnice mi ne zazna oz. ne dela dobena tipka. Kako bi posnel nove windowse gor. V bios ne morem priti, za boot pa mam nastavljeno da mi boota iz diska. Priklopo drugo tipkovnico gor pa je isto, tut mišk sm kr neki zamenjo. Računalnik drugače dela in pride tut do prijave v vindows.
A se da to rešit doma al ga morem pelat na servis.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik beyond pravi:
Imam prenosnika ACER Aspire 5102WLMi. Pred nekaj dnevi je še vse normalno delovalo, potem pa kr naenkrat ni več miške, pa tut tipkovnice mi ne zazna oz. ne dela dobena tipka. Kako bi posnel nove windowse gor. V bios ne morem priti, za boot pa mam nastavljeno da mi boota iz diska. Priklopo drugo tipkovnico gor pa je isto, tut mišk sm kr neki zamenjo. Računalnik drugače dela in pride tut do prijave v vindows.
A se da to rešit doma al ga morem pelat na servis.

Uporabi tipko fn poleg ctrl tipke in poglej na funkcijskih tipkah katro je za izklop miške ali pa poizkusi vse F tipke

LP

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj pa odklop akumulatorja za kake pol minute (medtem probaj vklopiti PC, da se pokuri še ostanek elektrike) ?

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
je že kr neki časa od odprtja te teme, ampak mogoče vseeno če kdo ve ka je narobe. Sj vmes sm nabavo drug računalnik, acer mi pa v kotu leži in se nabira prah.
Probal vse možne načine, vprašal vse kolege, serviserje ampak doben mi ni znal pomagat. A mogoče obstaja kak windows, kjer vstaviš cd in vse nardi samo, da ni treba vmes stiskat dobene tipke. Enkrat vem da sm jemo nek cd, ki sm ga vstavil in so se zagnal neki windowsi, sam nevem kje je cd pa tut, keri win. so bli tisto.
Sj ni mi tulk do računalnika, kr mamo tak dva v hiši, ampak mi ga je škoda pustit pa ga gledat v kotu.
lp