AC zaprta zaradi izrednega dogodka....

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
...poslušam po radiu prometna obvestila. Včeraj je bila zapora na dolenjski AC pri BS Podsmreka. Policija, Carina......obvoz čez bencinsko. Danes poslušam enako na Tepanjah. Po radiu obveščajo:"Zapora zaradi izrednega dogodka". Kontrole vinjet, gum, goriva, ali samo švercerje lovijo?

LPM

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
mogoce bo kaksen cigan celo izpit za avto naredil in je na glavni izpiti voznji
bonk.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Kontrola vsega sem se peljal po dolenki izvoz mimo bencinske ob poti stojijo cestninarji policisti in cariniki in izločajo vsak po svoje.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Končno - so se zbudil in začel delati red - tako bi moralo biti zmerej, ko so kontrole, da se nihče ne more izogniti
evil.gif

Pošteno do poštenih!!!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To moj fotr že skoz trdi
smile-1.gif

In kak zastoj rata zaradi kontrole, ali gre to dokaj hitro? Seže tip na steklo skozi okno ali samo pogleda?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Če pa v A naletiš na kontrolo in čakaš vsaj 1/2 ure v štau je pa vse OK.
Benady
Samo mim njega zapelješ vinjetarja namreč, če pa te carina pohopsa pa si dober do 20 min.
V avto ti ne sme segat lnihče lahko te samo prosi če mu dovoliš - Saj ti tud policaj lepo reče prosim če odprete denarnici in mi jo pokažete ti pa mu mirno rečeš ne bom in adijo (če želi on brskat po tvojih stvareh mora met odločbo sodišča
lp
r

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
To moj fotr že skoz trdi
smile-1.gif

In kak zastoj rata zaradi kontrole, ali gre to dokaj hitro? Seže tip na steklo skozi okno ali samo pogleda?

moram rečt da je bil promet kar precej gost pa nismo nič čakal samo počas smo se mimo peljali je pa res da bi se nabrala kolona če bi to počel v nedeljo ampak ob nedeljah čakajo na začetku avtoceste pri trebnjem tako da zaradi njih tam niti ni zastojev

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sm mislil če pošlata vinjeto če je res nalimana ali je samo "nalimana"
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
če se ob petkih po 15uri spravjo kontrolirat vinjete na koncu avtoceste v smeri NM potem je sigurno kolona. S svojim početjem zelo ovirajo promet.
bi se dalo kontrolirat tudi na bolj tekočem prometu!!
sem pošten kupim vinjeto in ga nasrkam zaradi kirivinašev:(

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
a ne bi bilo celo najbolje, če bi kontrolirali nalepljenost vinjet tam kjer so že zastoji in gužva (se pravi ob zožanjih na AC ali v primeru gužve zaradi nesreče ...). In ne tako, da je policija vzrok za gužvo.

He, he.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz
če se ob petkih po 15uri spravjo kontrolirat vinjete na koncu avtoceste v smeri NM potem je sigurno kolona. S svojim početjem zelo ovirajo promet.
bi se dalo kontrolirat tudi na bolj tekočem prometu!!
sem pošten kupim vinjeto in ga nasrkam zaradi kirivinašev:(

Saj kontrolirajo pošteno:
A)
Oseba 1 kleči na kolenih na zadnji klopi Kenguja in ima v roki daljnogled.Tako vidi kdo ima in kdo ne in če nima zavpije osebi B in oseba B ustavi
hysterical-1.gif

B)
Oseba A stoji na začetku AC in gleda za njo stoji oseba B ki ustavlja.
C)
Oseba A in B skačejo med avtomobili...
bonk.gif

Na "izrednem dogodku pa huje kot na meji"
-Carina s kompletno mobilno enoto
-Policija je tudi imela raztavo opreme
-DARS..

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:
Ne verjamem.

Če bi blo to res, potem bi vsak prevažal drogo v avtu, al kaj drugega.

Ti kar men verjemi da je pravilen postopek tak kot sem ga opisal - fora policajev je tud da ko bi radi prišli v stanovanje je "A lahko vstopimo" ali pa "Pojdimo notri" in ti rečeš ok pa pejte-mo pa si v dreku ker si jih povabil.
Druga stvar je pa to če te policaj sumi da nekaj imaš in te lahko zadrži (ne pripre) dokler ne dobi odločbe s sodišča (kar je v zadnjem času mal težje).
lp
r

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
v petek je na koncu AC pri trebnjem prav tako kolona tudi če ni cestninarjev tam problem je pa v tistih voznikih ki zmanjšajo na 40 ali pa tudi manj ko se mimo peljejo
jezen.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
V soboto se mim pelu, ene 20 policijskih patrulj, lepo promet čez benz pumpo preusmerl...pol pa sam kolona...norci....

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
ksz ...

A nimajo vinjete črtne kode? Naj si nabavijo tiste kompjuterje, kot jih imajo inkasanti, pa greš samo "bip" mimo pa je - ti si legit, ti nisi. Adijo.
wink-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Pa sej v avstriji imajo pravtako. Nazadnje sem jih srečal prvo postajališče oz meje proti Gradzu.. lepo table za delo na cesti in zožanje. promet spelejo lepo na postajališče tam pa cca dobrih 20 policajev/carinikov in so samo gledal če nisi imel so ti samo pokazal v kater parkirni prostor zapel..
Men se zdi to super nadzor. Ne pa tako kot pri nas na uvozu
stupid-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Nekje na vsaka dva do tri tedne delajo te nadzore. Najveckrat samo vinjete, obcasno se pojavi zraven se carina in policaji. Jim pa je uspelo tudi v enem tednu trikrat kontrolirat.