AC Kranj Vzhod danes

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Če slučajno danes kdo planira okrog Kranja skakat, naj ve, da smo Slovenci očitno še vedno ovce
smirk-1.gif

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
42
28
Zjutraj okrog 6:30 sem se peljal tam mimo po avtocesti in je bilo parkirišče že polno.
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Jaz sem šel po dobri stari "stari" cesti zjutraj. Squaw pa je pozabila na penzionersko romanje in se je odpeljala proti AC ter izvedla samomor iz zasede.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kateri [censored] je dal tu gradbeno dovoljenje je za GILJOTINO.

kje so bili redarji in policija za kazni in red delat? A ?????
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Kaj šele bo, ko bo pozidano vse med obema priključkoma avtoceste (Brnik in Kranj vzhod).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.156
6.968
113
pri taščici
Aha tam pa niso najboljsa kmetijska zemljisca. Mene pa jebejo s to klasifikacijo v nekem bregu kjer ze stoletja raste plemenski trn in kopriva in se zgovarjajo kako slovenija sciti najboljsa km zemljisca. Se bomo lacni....
Sicer pa ja, kupis prikolico, dobis gratis nadgradnjo, kupis se nekaaj malenkosti pa dobis se 32" gratis. Kaj boljsega za gorenca.
Me pa zanima kdaj je zmanjkalo prikolic tv in podobnih free zadev

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
HAHA svaka čast Merkurju :D
Na žalost bo bauMax še vedno velik del posla odžrl.

Sem pa šel mimo malo po 2 uri in ni blo večje krize. Tudi izvoz ni bil zabasan in sem bil kar začuden.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cappy pravi:

Sem pa šel mimo malo po 2 uri in ni blo večje krize. Tudi izvoz ni bil zabasan in sem bil kar začuden.

Kako to misliš, na žalost? Merkur je drag kot žafran.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:

Je pa pri naših bankah zapufan, katerih izgubo dokapitaliziramo davkoplačevalci.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.156
6.968
113
pri taščici
Zakaj pa je zapufan? Zato ker si je nekaj 10(0) slovencev zelelo polastili tisto kar je pol stoletja ustvarjalo 2 mio ljudi.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:

Na žalost zato ker bi vseeno raje videl da jim rata ter da se izkopljejo iz težav ter da pridejo na pota stare slave.
So mi pa skoraj najbližji sosed(uprava) tako da malo čustvene navezanosti i guess, ker pri njih že nekaj časa ne kupujem razen če se kaj dela okoli bajte pa kaj zmanjka potem hitro letim k njim ker jih imamo v vasi.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po članku sodeč ob 9:30 televizij ni bilo več. Je pa sigurno bila klasična finta, kjer je samo 10 televizij.

Televizorjev je zmanjkalo že ob 8.00, prikolic pa še prej.

Prikolice so uporabili za odvoz drv, ki jih je prav tako zmanjkalo do 8 ure. Torej so prikolico uporabili prvič in zadnjič. Važno, da so dobil 82 cm ("najnovejši") LCD zastonj.