A8 l. 2000: izklopiti avtomatski vklop luči?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Torej dotični avto in zoprna zadevščina: takoj ko daš kontakt vklopi Xenonke, ko vžigaš jih izklopi, ko je vžgan pa se še enkrat vklopijo (domnevam da to za xenonke ni najbolj zdravo, enako dvakrat regulira višino žarometa). Torej če nočem da mi jih 2x vklopi se moram spomnit najprej dati pozicijske luči, potem kontakt z vžigom, ko je vžgan pa vklopit ksenonke, kar seveda pozabim. Če ima kdo podatek ali je to serijsko (stvar stikala) ali je programabilno (če se nanj priklopi originalen VAG) bi bil hvaležen... v navodilih ne piše da bi se dalo to avtomatiko izklopiti.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
poskušaj se pozanimat ali se dana to elektroniko priklopiti zakasnitev...torej 10 sekund zamika pa si vsega rešen.

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Iz VAG-com se da to izklopit.
Jest mam tut tako naštiman da se mi same vklopijo ko dam kontakr, vendar ko vžgem avto mi jih nič ne ugasne in šele ko je avto užgan mi uravnava snop!

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Ne, pri meni se vklopijo in uravnava snop takoj ko dam kontakt, med štartom motorja ugasnejo, ko se motor vžge pa še enkrat vklop in uravnavanje snopa. Bom ob prilike moral nekoga najti z VAGom da mi to uredi... hvala vsem za informacije.