Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem te dni bral članek o tem, kako na FB daš okužen utility, ki ga potem tvoji prijatelji skopirajo, pa njihovi prijatelji, pa njihovi ... obiskovalci strani pa dobijo lepo zapakiranega trojanca.
Citat: Uporabnik stein pravi:
Sem te dni bral članek o tem, kako na FB daš okužen utility, ki ga potem tvoji prijatelji skopirajo, pa njihovi prijatelji, pa njihovi ... obiskovalci strani pa dobijo lepo zapakiranega trojanca.
Meni se na določenih straneh s firefoxom želi inštalirati "antivirus", medtem ko MSIE7 preprosto ignorira tisti del strani.
FF je malce zadaj zadnje čase. Tudi resne raziskave kažejo da je MSIE7 najvarnejši.
Citat: Uporabnik Apachi pravi:
Meni se na določenih straneh s firefoxom želi inštalirati "antivirus", medtem ko MSIE7 preprosto ignorira tisti del strani.
FF je malce zadaj zadnje čase. Tudi resne raziskave kažejo da je MSIE7 najvarnejši.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.