a tale vikend se vsi mislijo pobiti

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
http://24ur.com/novice/crna-kronika/osma-zrtev-pomurskih-cest.html
stupid-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ljudje izkoriščajo zadnje trenutke za cenejše norenje. Isto kot navalijo vsi na črpalke pred hudo podražitvijo bencina.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
ksz
ojojjj.... škoda mladih življen, ki na taki način zapustijo svet
frown-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Da nista ta dva zakonca iz Kranja slučajno softi in njegova žena.
Uporabnik softi pravi:
Citat:

sam sem imel dve izkušnji z bedaki.
1. audi a4, 2,5 tdi. sva se vračala iz dalmacije in pač nekje prehitiva tega zagrebčana. ego ni dla miru in modle za nama. midva sva bila dobro naložena, 3* kovčki in vse to. ampak je šlo prehitevanje lepo. prehiteval sem izključno in samo na prekinjeni črti. kolona se je vozila cca 100. potem pa pridemo ven iz kolone, pa ravno ravina je bila. potegneva na 140 in audi prileti ves besen mimo. leti leti leti, dohiti rep kolone, prehiteva, midva dohitiva, prehitevava in en dva tri prehitiva spet njega. model spet za nama. i tako je bilo do plitvic, kjer sva midva prehitela bus in se umaknila cisterni, model pa je bus prehitel tako, da je cistrena zapeljala s ceste. takrat sem prvič zavil v tisto pregrešno drago restavracijo na dva deci jamnice. da se zazihram, da modela slučajno spet ne prehitim, ker bo ubil nekoga.

2. tuareg pri rijeki. na semaforju stojiva. on srednji pas, jaz an desnem, ki gre tudi anravnost, a se na koncu zoži in vključi v srednjega. modelu je tok na ego stisnl, da me je komaj mimo spustil. pa najprej sploh nisem mislil pred njega, sam parkiral sem v njegovi senci. ampak potem ko sme videl kaj ego dela, sem nalašč obrnil, da sva se z ženo za trenutek s kufri vred peljala po zadnjem kolesu. ko smo prišli na ac, spust proti rijeki. sem za hec potegnil do 180, a je model brez težav priletel mimo.

toliko o pametnih voznikih avtomobilov. večina vas nestrpnežev sedi v audiju, bmw, hondi. predvsem pa v močnih, ali anvidezno močnih avtih. redko se kak megan duva.
softi oglasi se.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Včearja sem se peljal mimo mesta nezgode pri Bledu, kjer je umrla 21-letna domačinka. Sicer se ni videlo kaj dosti, ampak te kar malo stisne, ko vidiš da gasilci režejo nekoga iz avta, zraven je že pripravljena PVC vreča, par metrov stran pa Traffic od pogrebne službe.
frown-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Policijska akcija in visje kazni sta ze zaceli pozitivno vplivati na promet.

Vsaj ena pozitiva stvar akcije in visjih kazni. Sej mogoce bo pa celo kaj uspeha po novem zakonu. Je mel stardec kar prav. Se za 100% kazni gor in bo se bolje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
DAns sem se vozil iz prekmurja domov motoristov je bilo več kot avtomobilov pa tut kritično vozijo pa se čudim da ni še več mrtvih! A teh res nikoli ne morejo kak kaznovat al pa kaj podobnega srečal sem 2 ki sta vozila pametno ostali pa v težki krizi! Ene kulture nimajo pa čez polno črto pa v škarje pa po zadnji da o hitrosti sploh ne govorim! Dans je bil res kriminal na cesti preden sem prišel domov cca 150 kom iz prekmurja! Pa na srečo živ!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Danes sem naredil manjši krog, 2x reševal situacijo z nedeljskimi vozniki, opazil enega norečega in enega normalnega motorista. Čas vožnje 20-25 minut.

Ob lepih nedeljah čim manj na cesto!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Res je to so res divjaki na dveh kolesih bo treba krste začet felat bo zgleda biznis in bi morala bit obvezna oprema zraven nakupa motorja!

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.808
113
Oboje je problem, prehitri motoristi in neoprezni vozniki, nedeljski vozniki, močno sonce ipd...
Kaj pa bo je pa jasno, dejstvo je da če motorist ne bo maksimalno pazil nase so mu dnevi šteti, na žalost...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
DAns sem se vozil iz prekmurja domov motoristov je bilo več kot avtomobilov pa tut kritično vozijo pa se čudim da ni še več mrtvih!
Ko ščurki, ki jih z lučjo obsvetiš, danes je bilo res noro toliko jih je bilo, pa seveda nobeden po omejitvah!
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Danes sem naredil manjši krog, 2x reševal situacijo z nedeljskimi vozniki, opazil enega norečega in enega normalnega motorista. Čas vožnje 20-25 minut.

Ob lepih nedeljah čim manj na cesto!

No, jaz sem v petek naletel na bedaka v audiju z mobilcem na faci, ki je peljal lepo po sredi ceste, sem se morla umakniti na bankino. Včeraj sem pa na krožišču žale naletel na idiota (prav tako je telefoniral), ki je pripeljal v krožni in meni nič tebi nič brez kakšnega znaka direkt na srednji pas. K sreči sem že iz fizionomije obraza razbral splošno bebavost in sem bil ustrezno pripravljen, sicer bi genij zavozil direkt v moj avto. Nič, treba bo montirat tisto trobljo do vlaka v avto. Če bebci na telefonih niso sposobni registrirati okolice, naj jih vsaj zvok pošteno pretrese.
smile-1.gif

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Ko tole pregleduješ/bereš/gledaš se zdi da je res vse zelo črno ...

Jaz sem se včeraj vozil iz SG do LJ in nazaj popolnoma BP!

Res da po AC in max hitrost 110km/h, ker se mi s terencem pač ne vozi hitreje ...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
sončne nedelje so žal res postale nevarne, ker je preveč izletnikov, ki malo preveč stiskajo na gas
rolleyes-1.gif
za motoristične bedake pa jaz ne skrbim kaj preveč, ker naravna selekcija dobro skrbi za njih in ponavadi samo sebe fentajo, brez drugih žrtev

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Z lepim veremenom, pridejo vsi divjaki na plan, ker se pridejo ven zdivjat.
Zanimivo je da se pozimi, ko je kakšno močno sneženje, zgodi manj hudih nesreč. Tudi kakšno neurje ljudi prisili, da vozijo počasi. Torej slaba cesta in slabi vozni pogoji niso vzrok za klanje.
Ko pa je lepo, sončno, pa zgleda da je to prilika za bedake in vreme primerno za delanje pizdarij in primeren čas za ubijanje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ob slabem vremenu pozimi sicer je precej nesreč, a se velika večina konča z zvito pločevino in brez poškodb udeležencev.