A so Dee Jay Time spet skenslal?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Tole dobil po mailu...

Od trenutka, ko sem izvedel za grenko novico, da se je novi urednik odločil za prenehanje oddajanja oddaje DeeJay Time na radiu Salomon in Studiu D je minilo že skoraj mesec. Od takrat smo v Sloveniji lahko priča pravemu pomanjkanju nove in predvsem plesne glasbe na slovenskih radijskih valovih.
Vsakdo se je s tem spopadel na svoj način. Ni lahko opisati občutke izgube, kajti začetnemu šoku sledijo različni občutki: nesprejemanje realnosti, nemoč in jeza. V zadnjem mesecu smo vsi, ki smo ustvarjali DeeJay Time in tisti, ki smo ga poslušali vse to občutili. Zato v tem trenutku vse moje besede, kot poslušalca in radijskega voditelja izhajajo iz srca.
Mnogi nas niso poznali, a so čutili našo prisotnost, prisotnost, ki sta jo zaznamovala predanost do ustvarjanja naše najljubše radijske oddaje in glasbe. Mislim, da se lahko po petnajstletnem druženju marsikaj naučimo, se spomnimo na marsikateri prijeten in lep dogodek, obudimo spomine na prva spoznavanja elektronskih ritmov in obiske prvih diskotečnih zabav. Naučimo se lahko tudi iz izgube vsakodnevnih druženj, ki so zaznamovala popoldneve ob poslušanju radia Salomon in Studia D, ko smo lahko uživali ob glasbi, ki smo ji lahko le s težavo prisluhnili drugje.
Z vami delim odločnost o vzdrževanju spomina na vse lepo kar smo preživeli skupaj v teh petnajstih letih. Upam, da bomo lahko tudi v prihodnje, kjerkoli že bomo, izrazili žalost in razočaranje nad odločitvami na katere ne moremo vplivati. Možnosti so sicer omejene, a vendar so. Prav tako sem odločen, da se DeeJay Time nadaljuje! Delo bo še bolj predano in uspehi še toliko slajši. Skupaj zmoremo!
DeeJay Time je vplival na vse nas, ki imamo radi glasbo. Veseli trenutki so bili še bolj veseli in žalostni so hitreje minili. V petnajstih letih nam je bilo dano, da smo lahko uživali ob ustvarjanju fantastičnih glasbenih virtuozov, ki so vsak po svoje zaznamovali naše poglede in odraščanje ob plesni glasbi. Napišem lahko samo; Dr Silvano Dj, Dj Andy, Dj Jure in Tey DJ, hvala vam, da smo lahko bili in smo še najboljša radijska ekipa v Sloveniji. Hvala vsem poslušalcem, ki ste nam in nam še danes stojite ob strani. Hvala vsem dosedanjim radijskim urednikom, ki ste nam in našim zvestim poslušalcem s svojimi odločitvami omogočali nepopisne glasbene užitke.
Občudovali so nas mnogi in mnogi so nas imeli za vzgled. Imeli so nas za ene izmed njih. DeeJay Time je postal ljudska oddaja in tak bo ostal za vedno. V naših srcih in v naših spominih, za vedno.
Težko je napisati takšno pismo svojim poslušalcem in pristašem. Danes si ljudje želijo privlačnosti, solza in dramatičnosti. Nisem dober v tem in mislim, da nikoli ne bom. Svoja čustva držim zase. Po neumnosti sem mislil, da ljudje to hočejo, da ne pustijo, da se jim radijski voditelj odpre. Važna je samo dobra volja in smeh, brez pritoževanja. Najprej delo in šele nato zasebno življenje. Tako so me vzgajali in naučili.
To pismo naj bo uvod v nekaj drugega.
Na koncu vam sporočam DeeJay Time ni nikamor odšel. DeeJay Time je še vedno tukaj in nadaljuje svoje delo ter poslanstvo, za vas, ki nam že petnajst let stojite ob strani in za vse tiste, ki nas bodo šele spoznali. Morda smo v tem trenutku res prikrajšani za vsakodnevne popoldanske užitke, ampak svet se spreminja in z njim se sprejemajo nove odločitve!

za DeeJay Time
Dean

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej že cel mesece ne špila več. Mi ni blo nč jasn, ko sm pršaltal na salamonca..
Škoda, men je bila vedno dobra oddaja, vedno zajebancija in odlični remixi..

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
To pa je meni tudi žal,,,Nisem iz Lj ,ampak vedno kadar sem bil sem ob 16:00 čakal na vaš znani začetek....Škoda,,,prekleti šefi,,,jebat ga,,

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Odkar so skenslali DJT na studio D, ne poslušam nobenega radia več. Najbolj, da dajo balkanijado nonstop, retardiranci eni..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sicer meni osebno DJ Time oddaje niso bile nekaj ful hudga, so bile pa bili v primerjavi z ostalim sranjem še kar dobri. Bolj sem poslušal to še v OŠ in prvih letnikih srednje šole pa še vedno so mi določeni komadi hudi. To kar se pa dons tensta kot muska pa mi nekak ne potegne...
crazy1.gif
Čeprav še vedno bolje od saške pa žane z violino in superduper SMS DJ v katerem smo lahko slišal "ne grem na kolena" tud po 3x v eni uri....