A se kdo spomni?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Pred že kar nekaj leti je prišlo do uboja v Savudriji-Ravna dolina - mislim da je vnuk z motorko žagal po babici ki je bila mislim da iz Ce, lahko pa sem pomešal.
Če se kdo spomni pls za pomoč: Kdaj je bilo to, kdo je bil kriminalc in kako se je žrtev pisala?
Ker hoče znanec kupiti tisti vikend, ki se prodaja že ohhha, ga zanima če mu bo šaman lahko izgnal hudega duha zato pa potrbuje natančne podatke da bo baje lažje poklical duhove
bonk.gif

Ampak za konkretno pomoč pa le prosi in obljublja
nahrung002.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Prvič slišim pa sem bil najmanj 10let v campu Veli Jože

kloko

Pripravnik
22. avg 2007
176
0
16
Tisti primer je bil o-ho-ho let nazaj, kakšnih petnajst je po moje. Gospa je bila upokojena veterinarka iz Slov. Konjic, pisala se je Šmigovec. Žagala sta jo njen vnuk in njegov kolega. Zadavila, ohladila, žagala z motorko, skrivala v v plastičnih vrečkah na več mestih v okolici. Dobili so ju, ker je ta "kolega" preveč čvekal vsepovsod. Obsojena, kolega je odsedel par let. Vnuk je pred odhodom v zapor izginil in so ga našli čez nekaj časa v Italiji preluknjanega v eni hotelski sobi

Če kdo rabi, poznam osebo, ki ima tisto motorko v garaži....

L.p., Kloko

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Bajta se prodaja na cesti ki gre v Ravno dolino na desni približno na pol poti od križišča do plaže in kolikor se jaz spomnim je zapuščena in zaraščena akacije so debele cca 20cm in so rasle po moji oceni vsaj 10 let.
PS
pol pa sem te mogoče kdaj nazijal ker ste bli včasih prav tečni ko ste okol naših babnc vrtel
grims-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Lejga a ne veš da je Savudrija slovenska
wink-1.gif

Drugače pa samo za inf. cca 50m od naše bajte je do par let bil mejnik iz kamna in je imel vklesano na eni strani: comune pirano na južni pa comune buje (občina piran:eek:bčina buje) Potem pa ga je sosed - (rojen hrvat slo državljanstvo penzijo zaslužil v slo ima dolenko za ženo) zaradi zafrkancije kaki da so hrčki pospravil in ga sedaj kaže samo za pir.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
No ja gledal sem že kdaj.........rinil v tovrstne težave pa nisem......pa tud zjal name lih ni vsak
evil.gif

Smo se pa 1x zakačili z domačini v lokalu tm v Pinjeti v unem hotelu v rondoju.....je kuhar z mesarsko sekirco za nami lavfal
shocked-1.gif

Dej mal bl točno opiš lokacijo bajte........una tm ob cesti ob morju k je na desni (smer od svetilnika proti Velem Jožetu) eno polje oz kao njiva
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

kloko

Pripravnik
22. avg 2007
176
0
16
Ne hvala. Baje niso nikoli našli vseh vrečk, pazi da se kdo ne spotakne ob kaj...

L.p., Kloko

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Ja pravo smer si zadel - mislim pa tud da je za bajto njiva ali pa če se boš spomnil kje so včasih kruh pa sladoled prodajali zdajle na pamet govorim mislim da je razvalina cca 5 hiš prej gledano od Radeta proti križišču-črpalki.
Če pa boš letos kaj dol pa javi - da preveriva kako dela naš hladilnik - zgleda da bova tud midva z našo ker v takem stanju noče it kam na normalen dopust. Če boš pa priden pa boš lahko še mal motor na čolnu poštimu
wink-1.gif
, če ti rata te v Benetke na kofe potegnem.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Mislu sm eno bajto k je mal pred uno haciendo na desni k so ponavad Foxice pele pa so mel tamali kolonije......če sem te prov razumel si pa ti mal naprej na unem ovinku k se gre po pesku pol v "moj" camp.....oz še mal naprej v unih vrstnih hišcah?

Bom mal raziskal na google earth
smile-1.gif

Ni problema javim ko bom kaj dol edin....... z motorjem ki ti ga pošravfa YUGOslovanski mehanik jaz ne bi ravno v benetke hodil
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Evo kje me bo strašil?
smile-1.gif

1105022-Salvore.jpg

Priponke

• 1105022-Salvore.jpg
    1105022-Salvore.jpg
    141,3 KB · Ogledi: 190

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
ne bajta je na začetku Ravne in ne pri otrocih.
Ja mi pa smo malo zadaj - zdaj vidimo nove vrstne ki so preko njive - tam kjer je včasih Lek gojil rž.
Saj bi mehankarja s sabo pelju
smile-1.gif
, 1x smo šli čez (je še oče vozu pa gps je bil fantastika) pa je bla nazaj megla smo prišli na Brione pa je oče rekel da nam je motor nagajal so nas popedenal (zamenjal kable, špere še benz so nam dal in to đabe) tako da imam edin dober spomin na jugo slovenske majstore iz pomorske baze na Brionih.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
No sej to njivo sm mislu k je ena gruča belih bajtic......tm je bla ena bajta iz Hitckokove grozljivke
smile-1.gif

Tomos?