A S1.asistent res ne more nikol delat?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Že par dni se trudim, da bi dobil izpisek računov, ker sem jih založil, a zadeva seveda ne funkcionira.

Končno so dali ven zelo pametno zadevo, a še ta ne dela. Kaj je res tako težko nekaj vzdrževati ali pa nimajo interesa do tega?

PS, je že zadeva delala pred nekaj tedni, ker sem že pregledoval vse takrat, a zgleda jih muči zanesljivost.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
meni dela vse saj sem ravno danes prečekiral službeni račun, si spremenil dostop,...
obrni se na klicni center da posredujejo napako naprej,... če nisi sam česa zafrnkil,...

l.p. b

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Zanimivo.

Kaj je lahko tukaj zafrkniti ne vem, je pa res da imam omejen dostop, a to ne bi smelo imeti vpliva. Dostopam pa preko certifikata, prej pa sem preko gesla..če je tu problem.

Pa zadeve se "updejtajo" ker se mi izpisuje poraba, pa tudi plačani/neplačani računi. Le odpreti ne morem nobenega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Sedaj sem poiskusil z drugo številko. Ampak tam preko osebnega gesla in ne certifikata, isto ne deluje.

Je problem mogoče v IE7 ?

Ne...tudi v Firefoxu ne dela, edino če dela samo ne IE6?
smile-1.gif

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
Tudi meni ne dela nič...sem včeraj že javil v klicni center in mi je bilo povedano da me tehnik pokliče...

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ne vem sicer zakaj, ampak sem jaz tudi namestil FF 3 beta.

In na moje začudenje še kar ne dela
wink-1.gif

Problem očitno ni v tem, ampak na strani simobila.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Z zanimanjem sem tudi pri svoji boljsi polovici poskusil si.asistenta in moram povedati, da na dveh razlicnih internetnih povezavah ne deluje, kot bi moralo. Ona se sicer prijavlja s certifikatom POSTA CA.
Poskusil sem tudi na svojem racunalniku s tem, da sva vpisala telefonsko in dobila geslo. Rezultat je enak.

Si.Asistent ima ocitno tezave sam s seboj
smile-1.gif

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Tudi meni ne dela prav nobena opcija na asistentu. Tudi odjava ne! Simobil, porihtaj!!!