Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker imam motorolo Droid pro, ki ima 2.2.2 android in ne znam sam dat gor novi OS, me zanima, če kdo pozna koga da mi naloži 2.3 ali 2.4 OS, ali pa da dela to kdo tukaj na tabli?
A nisi dobil uradnega update-a na 2.3.4? Jaz ga namreč imam že dolgo časa in je prišel preko OTA.
Načeloma pa to ni neka umetnost, če je uraden rom. Motorola ima verjetno nek download page za droid pro, kjer imaš rom gor in ga samo naložiš na kartico in jo vtakneš v telefon. Aparat to zazna in te vpraša če hočeš update.
Za maherja, k ima že vse pripravljeno je res 5min dela. Za avtorja teme, pa kr par ur, da vse potrebno na kup zbere in zbere pogum. Telefon ni tako popularen kot kak sgs2 in ni prvi zadetek na googlu že vse kar potrebuje.
Ni problem za plačilo o katerem se prepirate.
Ko sem imel Galaxy Taba sem to sam naredil, za tega pa ne najdem nič.
Če bi bil Motorola od Verizon-a, ne bi blo problema. Tako je pa klasičen.
Vsak dan sem v MB in se lahko do RUŠ tudi pripeljem pa mi zrihraš. Samo da bo mir
Naredi backup, če ga še nimaš! Imaš nastavljeno za jezik slovenščino? Našel sem verzijo 2.3.6, ki nima slovenščine vključene.So pa rom-i za tvoj telefon redki, pa verizonovi sploh ne pridejo v poštev...
Saj to sem sam ugotovil da vse je narejeno za Verizon. Ta telefon se namreč prodaja samo v Amerikui. Nemški Vodafone, je to dal samo podjetnikom kot moznost za nakup. In tega sem kupu jz pa en moj frend.
Oba imava zdaj 2.2.2
In Verizon je dal Rome ven tudi preko OTA
Vodafone nič.
Še en problem je s tem romom.qwertz spremeni v qwerty, kar pa je problem, ker so hardwerske tipke.In še letos januarja ni blo variante rootat, da bi se to popravlo.Razumem zdaj, zakaj še nisi updateal.Kaj pa če povprašaš na nemški vodafone , če ga lahko pošlješ njim in ti ga nadgradijo, če sploh imajo 2.3.6 verzijo oz. novejšo?! Jaz se nebi s tem hecal, ker jih je kar nekaj brickalo telefone.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.