A pozna kdo koga da mi naloži drugi OS na ANDROID

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Ker imam motorolo Droid pro, ki ima 2.2.2 android in ne znam sam dat gor novi OS, me zanima, če kdo pozna koga da mi naloži 2.3 ali 2.4 OS, ali pa da dela to kdo tukaj na tabli?

Tel. je pa kupljen v Nemčiji od Vodafone

lp

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A nisi dobil uradnega update-a na 2.3.4? Jaz ga namreč imam že dolgo časa in je prišel preko OTA.

Načeloma pa to ni neka umetnost, če je uraden rom. Motorola ima verjetno nek download page za droid pro, kjer imaš rom gor in ga samo naložiš na kartico in jo vtakneš v telefon. Aparat to zazna in te vpraša če hočeš update.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Nism dobil ker ni verizon. ...

Sem iskal pa ne najdem
frown-1.gif
(

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
5 minut dela lih ni ...če postopek gre brez težav traja 30 minut...Če se daja gor uraden rom..Če pa ne pa lahko traja dlje..
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pol mu pa nared če je sam 5min dela;)

Za maherja, k ima že vse pripravljeno je res 5min dela. Za avtorja teme, pa kr par ur, da vse potrebno na kup zbere in zbere pogum. Telefon ni tako popularen kot kak sgs2 in ni prvi zadetek na googlu že vse kar potrebuje.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Poglej, storitev se placa. In ce nekdo ne zna tega narediti sam, je bolje, da nese nekomu, ki zadevo obvlada in tudi prevzame odgovornost za napake.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
pet minut dela= 2€
znanje = 23€

...pet minut časa ima vsak, znanja pa ne ...učenje se izplača

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
če je ta prav telefon ki ga ma sem našel kar rabi na uradni strani Motorole..
wink-1.gif

http://www.motorola.com/Consum...DROID-PRO-US-EN

p.s : sem upisal v Googl ta telefon in je bil prvi zadetek
wink-1.gif

Ta telefon je ja...

Ni problem za plačilo o katerem se prepirate.
Ko sem imel Galaxy Taba sem to sam naredil, za tega pa ne najdem nič.
Če bi bil Motorola od Verizon-a, ne bi blo problema. Tako je pa klasičen.

Vsak dan sem v MB in se lahko do RUŠ tudi pripeljem pa mi zrihraš. Samo da bo mir

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Naredi backup, če ga še nimaš! Imaš nastavljeno za jezik slovenščino? Našel sem verzijo 2.3.6, ki nima slovenščine vključene.So pa rom-i za tvoj telefon redki, pa verizonovi sploh ne pridejo v poštev...

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Nimam Slovenščine ( kar me sploh ne moti )

Saj to sem sam ugotovil da vse je narejeno za Verizon. Ta telefon se namreč prodaja samo v Amerikui. Nemški Vodafone, je to dal samo podjetnikom kot moznost za nakup. In tega sem kupu jz pa en moj frend.
Oba imava zdaj 2.2.2

In Verizon je dal Rome ven tudi preko OTA
Vodafone nič.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še en problem je s tem romom.qwertz spremeni v qwerty, kar pa je problem, ker so hardwerske tipke.In še letos januarja ni blo variante rootat, da bi se to popravlo.Razumem zdaj, zakaj še nisi updateal.Kaj pa če povprašaš na nemški vodafone , če ga lahko pošlješ njim in ti ga nadgradijo, če sploh imajo 2.3.6 verzijo oz. novejšo?! Jaz se nebi s tem hecal, ker jih je kar nekaj brickalo telefone.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Sem zdajle pisal temu ki ima prodajo telefonov od katerega sem kupil, če pa ne bo nič, pa bom pisal direkt na Vodafone v nemčijo

Hvala za trud

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Še vedno nism zrihtal nič
frown-1.gif

Prodajalec se niti ne oglasi ...

A RES NIHČE TEGA NE ZNA NAREDIT ???

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
1) rootaš

2) poiščeš rom

3) instaliraš Rom manager

4) backup

5) instaliraš novega

Pač dve uri se boš igral in verjetno ti bo tudi ratalo.... spodleti lahko pa vsakemu.

veselo branje http://androidforums.com/droid-pro-all-things-root/

P.S Kje piše, da drugi romi so pa 2x boljši
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: