Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sem v službi, sem - do 16h, potem pa frej do petka. sem pa pokasiral Jolly jokerja - 31. 12.
ampak mi bo sedlo, lepo bomo "delali", ga malo đuskali in bo to to. potem me bo lubica pobrala in odšla proti domačim krajem se met fino in dobro jesti in piti in se meti rada in ne vem še kaj vse...
Mene kliče manager pred 3mi tedni, pa mi reče da mi da nagradno, ker mam drugo najboljse povprečje v firmi,
jas kul navdušen, super, kaj pa dobim zato? "24-25 delaš!" WTF?!
Ja žal, 24-25 delaš. Imaš pa fraj od 27 do drugega, tako da lahko greš smučat in nerabiš koristit bonusa.
YEEEEEE!!!
Skoro sn ga kušno skoz slušalko!
Zato mi danes ni nekaj težko it delat, čeprav bi raje bil z družino. Baba se mi je zavlekla v minhen k žlahti,
tako da sma z Spajkom sama ko zadnja božja qrca...
Jaz sem danes popoldan, jutri fraj, potem cel dan, potem nocna, potem 31.12 zjutraj, 1.1 cel dan, 2.1 nocna.
Zena je danes nocna, juri fraj, potem cel dan, 2x popoldan (31.12 popoldan), 1.1 cel dan, 2.1 cel dan, potem se 5x popoldan, pa se enkrat cel dan, potem pa 2 dni fraj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.