A je že kdo od vas smučal v Srbiji?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
V zadnjem času na Kopaoniku?
Kako je blo? Hotelska nastanitev, prijaznost, cena, kakšne so naprave in vse ostalo....gužva.....??

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
Brezveze torej, lepo od tebe, da si mu to takoj objasnil. Topic se lahko potemtakem zaklene
aplauz.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Hotelska namestitev je povprečna, smučišče nič posebnega, cene so pa za tiste razmere kar visoke. Če greš z avtom ravno v obdobju sneženja potem imaš velik problem. Če povzamem: vsekakor mi ni žal, da sem šel tja dol, ampak za žur je vsekakor boljša kakšna Jahorina (cene), za smučanje pa vsekakor raje Italija oz Francija.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Hotelska namestitev je povprečna, smučišče nič posebnega, cene so pa za tiste razmere kar visoke. Če greš z avtom ravno v obdobju sneženja potem imaš velik problem. Če povzamem: vsekakor mi ni žal, da sem šel tja dol, ampak za žur je vsekakor boljša kakšna Jahorina (cene), za smučanje pa vsekakor raje Italija oz Francija.
Saj drugače jaz hodim na smučarijo v Avstrijo, Italijo in tudi Francijo, ampak je padla debata, če bi šli mogoče malo Srbijo pogledat.
Kdaj pa si bil dol? Lani, al že prej?
Nekaj so se lani na veliko začeli hvalit s tem Kopaonikom...
Na internetu sicer vse solidno zgleda, ampak zanima me realnost, da ne bom razočaran kot sem bil lani na Voglu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pri nas grem jaz nazaj spat sedaj.

google pravi
vaistinu se rodi.

in potem se usedeš za pizo, brez potice, a s pogačo, odojkom, rdečim vinom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
drugače pa resno..ne hodi v srbijo. nimaš tam kaj iskat. molzl so nas 100 let, a sedaj boš pa spet hodil dol? a nisi imel dost vojske pa grabljic? pa opanki? pa velik je komunistov in vse je še iz komunističnih časov.

ni to zate pod nobenim pogojem. cvička ne boš našel, da ne uvažajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako je blo? Hotelska nastanitev, prijaznost, cena, kakšne so naprave in vse ostalo....gužva.....??

Takšen nasprotnik juge pa bi dol šel
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je možno, da že mal diši po cimpresah in bi se rad stegnu dol, da dediči vsaj kako odškodnino od juga dobijo? za dedija in babi niso, bodo pa mogoče za ateka.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Takšen nasprotnik juge pa bi dol šel
smile-1.gif
Zakaj pa ne?
Plačat moram povsod. Nikjer mi nič ne šenkajo. V Sloveniji še najmanj.
Saj sem bil lani na Voglu. Slovenija. Pa sem za lepe denarce moral v pasjem hotelu s psi spat. Nikol več.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je možno, da že mal diši po cimpresah in bi se rad stegnu dol, da dediči vsaj kako odškodnino od juga dobijo? za dedija in babi niso, bodo pa mogoče za ateka.
Ti bi bil presenečen, če bi videl kako je stardec še vitalen in lepo grajen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ultrazvok si dal skozi? Ker ko bo poknilo, adijo skelet.

Fajn se zavaruj, doli nič ne velja

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ultrazvok si dal skozi? Ker ko bo poknilo, adijo skelet.

Fajn se zavaruj, doli nič ne velja
A CORIS dol ne velja?