A je Nokia E72 pri Simobilu zaklenjena?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Je zaklenjena! Za nadgradnjo pa s programčkom Nemesis service suite spremeniš produkt kodo in enostavno nagradiš...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
a se s tem tudi odklene?

Kaj mislis?
grims-1.gif
Ce bi bilo tako enostavno, potem verjemi, da se sploh ne bi ubadali z zaklepom...
Se to... Pri Si.mobilu je tako, da ce imas sreco, dobis nezaklenjen mobilnik... predvsem prvi kosi, ko se zacne prodaja, so ponavadi nezaklenjeni... pa tudi kasneje se se najde kaksen... Ni pa nobenega pravila... Moras imeti pac sreco... Naceloma pravijo, da so vsi mobilniki zaklenjeni... (ceprav bom spet omenil, da je "budalastina"
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Mislim da bo vseeno zaklenjen... Če podrobno pogledaš bolho in vse E72 ki se prodajajo od Simobila so zaklenjene. Sicer koliko sem gledal na hitro so vsi zaklenjeni.... In ne, odklepat ne moreš s NSS programom. Gre pa lepo spremenit produkt kodo, imam še nameščenega, lani sem ravno to kodo spreminjal na eni E71 ki je imela Vodafone menu. Ampak najbrž zna bit potem problem z garancijo v kolikor to kdo preverja saj se bo na koncu prodkukt koda razlikovala od tiste ki je napisana na škatli.

tanS

Zelenc'
29. jan 2010
1
0
1
Mogoče kdo ve, ali se že da odkleniti to nokio, zaklenjena je na simobil?

Hvala.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ja. Ampak samo ob polni luni, ce imas v cevlju praprotno seme in v zepu zajcjo tacko belega visokogorskega kunca.

(Ne. Pa tudi najverjetneje se ne bo dalo se kar nekaj casa.)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja. Ampak samo ob polni luni, ce imas v cevlju praprotno seme in v zepu zajcjo tacko belega visokogorskega kunca.

Presneto, pri zajcu sem zaj****.
tongue-1.gif

banshe

Pripravnik
1. feb 2010
44
0
6
tega pa samo stari mački poznamo......pa še zdej je ONE AND ONLY ..... ki prvi prejebe UNLOCK

heheeheh

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Zakaj pa ne? Včeraj sem bil zraven ob odklepu s kodo (#pw+ ...) 8ih Nokij e72.
grin1.gif

Tudi sam od včeraj ponosni lastnik (250eur, odklenjena).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Interesting... nisem vedel, da so ze generator za E72 zrihtali. Se globoko opravicujem.