a je kamenik moril v tekačevem ali ne

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Vem samo to, da odkar so ga zaprli, je vaški nogometni klub propadel. Bil je dober sponzor.
Po mojem je policija imela veliko več indicev, kot pa jih je na sodišču sploh upala predstaviti, ker jih ne bi znala dokazati.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kar se tiče Kamenika. Polcija je že v Tekačevem naredila napako pri preiskavi. Saj je bilo preveč preiskovalcev in so z tem uničili morebitne dokaze. Če samo pogledamo, da so različni preiskovalci ugotovili, da se njegovi čevlji ujemajo, drugi preiskovalci so pa ugotovili, da se števlika za 2 velikosti razlikuje.
stupid-1.gif
.
Škoda, ker se je model bavil z drogami in je zaprt na Hrvaškem. Pri nas mu tak ne morejo umorov dokazati in bi lahko državo tako stožil, da se mu nebi nikdar več bilo potrebno ukvarjati z mutnimi posli.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Kar se tiče Kamenika. Polcija je že v Tekačevem naredila napako pri preiskavi. Saj je bilo preveč preiskovalcev in so z tem uničili morebitne dokaze. Če samo pogledamo, da so različni preiskovalci ugotovili, da se njegovi čevlji ujemajo, drugi preiskovalci so pa ugotovili, da se števlika za 2 velikosti razlikuje.
stupid-1.gif
.
Škoda, ker se je model bavil z drogami in je zaprt na Hrvaškem. Pri nas mu tak ne morejo umorov dokazati in bi lahko državo tako stožil, da se mu nebi nikdar več bilo potrebno ukvarjati z mutnimi posli.

Pišeš o stvareh o katerih nimaš pojma. Ogled kraja KD se je delal več dni in razen krim tehnikov nihče ni mogel vstopiti v objekt. Problem pri copatih je, da so mu bili vmes vrnjeni (ce se prav spomnim razlage), on jih je nosil in se odtis pol leta kasneje ni več ujemal s sledmi najdenimi na kraju - na odtisu so se videle mikropoškodbe podplata ki jih prej se ni bilo (seveda ker jih je nosil - torej so mu bili prav ane)

Najvecje vprasanje je kdo je bil takrat z njim in ne ali je kriv ali ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
neeeee...prjatu..ne daj boze....

oba sta desna
on fanatik
ti polcaj

ke rje bl nevaren ne vem

salo na stran
cakam njega, ke ron veliko ve..pa se kakega.. ti, ki si iz foha si se pa ze pofockal

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Apollo8, potem pa naj bo tako kot ti rečeš. Glede na to, kolikor verzij vsega v javnosti slišiš, se jaz ne bi čudil, da je Kameniku vse skupaj podtakjeno, glede nato kar sem slišal od njegovega sorodnika. Še 1x v Magu je bil članek od teh čevljev, pa na TV se je o tem trobilo 1 mesec.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.859
6.615
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Najvecje vprasanje je kdo je bil takrat z njim in ne ali je kriv ali ne.
Nekdo, čigar mobitel je bil v trenutku umora nedosegljiv, tako kot Kamenikov?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no.. kaj smo ugotovili iz te kratke teme

1. udeležencev je malo, ker mnogi nimajo kaj za povedat
2. ali je ubijal ali ne..ni jasno. iz medije vemo, d aje, mahoni pravi, d aje..ampak sodišče ni dokazalo da je
3. tekačevo je..pri nas doma..mediji, domači, so ga dobro pokrili
4. mnogi imajo strica, teto, od prjatla sošolca..nekoga v tem zakotnem tekačevu
5. razmere, lokalne..okoliščine..so nam..domače
6. vse skup je..300km zračne linije od večine forumcev

in spet vemo to akr vemo iz medijev, ne vemo nič, smo pametni, ali pa tiho, ker nimamo kaj pvoedat. skratka en drek od vsega

ampak Libija..3000km stran, nikol bili, nbenga poznali..tam smo pa strateski svetovalci. vemo kaj se je dogajalo, kaj se dogaja in kaj je prav.

kamenik - libija

in še tisoč takih primerov iz domačih logov vam anjdem, za katere niste spsoobni elvega jajca stavit kaj je prav..in 1000 takih iz onstranstva, za katerega bi stavili oba jajca, d aveste kako je prav.

temu se reče..brepotrebno zgubljanej jajc, 'uštrojavanje', ali po domače..pederisanje. to ste vi, dragi moji.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
V bistvu je zelo veliko tem v katerih se ti pojavis kot komentator in prav tako ne ves nicesar o zadevi oz si pac nekoc nekje nekaj slisal. Pa to se ne pomeni da ne mores komentirat. Ravno mediji so ti, ki nam povedo da se nekje nekaj dogaja in potem ljudje pac pokomentiramo. Je pa seveda tako da lahko vsak razvije svojo teorijo. Kar ni nic napacnega dokler ne predstavlja tega kot dejstvo.

ClAy seveda lahko verjame dvomom o kamenikovi vpletenosti in pravno gledano (kar realno edino steje) je kamenik nedolzen. Je pa zelo veliko indicev (neupostevajoc copate) ki kazejo na to da je bil tam oz. da je vpleten.

In tole glede pederisanja itd... v skoraj vsaki temi prides tezit da mi nic ne vemo ker vse izvemo le iz medijev.. kaj pa je pol to lezbijašenje?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem kaj si hotu pvoedat but..visi mi za kamenika, za tekačevo..sem dal primer kako imamo mnenje o nečem..o čemer sploh ne vemo nič oprijemljivega. in to je, rata problem, ko začnemo bit nečloveški..recimo navijat za zrtve. pametvat o likvidaciji..pozivat k...linču

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Sej sem dojel namen te teme ampak sem ti tud dal repliko.

Naj se ponovim:
V bistvu je zelo veliko tem v katerih se ti pojavis kot komentator in prav tako ne ves nicesar o zadevi oz si pac nekoc nekje nekaj slisal. Pa to se ne pomeni da ne mores komentirat. Ravno mediji so ti, ki nam povedo da se nekje nekaj dogaja in potem ljudje pac pokomentiramo. Je pa seveda tako da lahko vsak razvije svojo teorijo. Kar ni nic napacnega dokler ne predstavlja tega kot dejstvo.

in se:
In tole glede pederisanja itd... v skoraj vsaki temi prides tezit da mi nic ne vemo ker vse izvemo le iz medijev.. kaj pa je pol to lezbijašenje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Maš različne medije, ki pri nekaterih temah podajo različne informacije (poglej naprimer fukušimo), nekatere info pa so vsem skupne... kaj misliš? Gre za svetovno zaroto kjer so se grdi grdi mediji odločili da bodo enotno zavajali svetovno javnost? Dej no bod realen.

In sej cist normalno se mi zdi da reces: nimam mnenja o tej zadevi ker si ga ne morem ustvarit ker ne zaupam medijem. Mal butasto pa je tezit se nam ki jim do neke mere zaupamo. Po tvoji logiki lahko alter zapremo ker ne bo vec o cem debatirat.