A iz Avstrije že prihajajo kazni v SLO?

dsa

Zelenc'
18. apr 2009
14
0
1
naju s kolegom so pred priblizno pol leta slikali na AC, enga za drugim - vsak s svojim vozilom pac in tudi se nihce od naju ni nic dobil...tko da...nevem...upam, da ne bo nic!
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
kaj pa iz Italije? Tempomat na 150, autoveluxov (stac. radar) pa ko smeti.

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.562
1.088
113
Titograd
Me ne skrbi zase
smile-1.gif
Pač zanima me če morda poznaš kak primer da je kdo res dobil kazen ker je v Avstriji vozil prehitro.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:

Kdo - policija
Kje - domov
Kdaj - različno obdobje, ponavadi mine vsaj mesec dni
Zakaj - ker smo v EU
Koliko - poglej cenik par postov navzgor.

Ne razumeš
smirk-1.gif

Kdo od tvojih poznanih je dobil kazen?
Kje je storil prekršek?
Kdaj je storil prekršek in kdaj je prišla kazen?
Zakaj je dobil kazen?
Koliko je znašala kazen?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
A si pričakoval kaj drugega?

Spet nabijanje v tri krasne in mlatenje prazne slame, (žal) klasika na Alterju...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
A si pričakoval kaj drugega?

Spet nabijanje v tri krasne in mlatenje prazne slame, (žal) klasika na Alterju...

To pa ne b držalo! Tut kaj uporabnega se najde, kot tudi kaka pomoč! Uporabnika SouthPark poznam osebno in vem da ne nabija!
zmaga.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Mogoče v splošnem res ne, v tem threadu pač.

No, zdej sem pa že jaz isti ratal
redface-1.gif

matjaz pa odgovora še vedno ni dobil...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Mene je štrcnila kišta v naselju v Avstriji, enkrat v decembru 2007, enkrat pa aprila 2008. Obakrat sem vozil nekje 75-80km/h pri omejitvi 50. Domov do danes nisem dobil še nič.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No dobro no, da boste srečni. Kolegov bratranec je dobil kazen, ko je na AC peljal namesto 100 130 km/h. Kazen je bila 250€ (če se ne motim, ne me držat za besedo), dobil je po dveh mesecih. Dobil je sicer kak mesec nazaj, nisem ga pa vprašal nič več, torej če je dobil od avstrijske policije pošto ali od slovenske, kakšen je rok plačila itd. Zraven je dobil sliko.

Je pa velikokrat v Nemčiji (2x mesečno) in se je vedno vozil preko vseh radarjev ''ker tako ali tako ne pošiljajo''.

Drugi primer je pa bolj po sistemu ''znančev znanec je dobil kazen'', zato ne vem več podrobnosti. Kazen bi naj bila 500€, ker je na gradbišču na AC (omejitev 60 ali 80) peljal kar pošteno preveč. Je pa tudi dobil pred kratkim.

Zato pravim, da ju ne poznam toliko osebno, da bi vam lahko vse točne podatke posredoval, zato nisem htel nekaj ''na pamet'' pisat, ampak to ste hteli...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Če pa je lepo vprašal avtor, če velja to, da pošiljajo kazni le kazni nad 70€, pa si rekel ja...zdaj pa praviš o kaznih, ki so bile nad 250€, to itak da pošljejo
wink-1.gif

Meni se tudi zdi, da imam nekje v mislih, da se pošlje kazni, a le nad določenim zneskom, koliko je to, pa ne vem. Oz za parking bi naj bilo tako, da ko se "naberejo" potem dobiš...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
za parking bi naj bilo tako, da ko se "naberejo" potem dobiš...

Tut v tujini obstajajo zastaralni roki, torej se ne morejo zbirat v nedogled. Mislim, da imajo nemci tako, da ti domov ne pošiljajo ampak te imajo v njihovi bazi in če te policist ustavi pri preverjanju in mu računalnik izpiše kazni pol se mi močno zasmiliš!
cheer.gif