A ima kdo instalacijo za Sports Tracker?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zdravo,

a ima kdo instalacijo za Nokia Sports Tracker za Nokio E72?

Namreč telefon se je odločil, da se predstavlja kot N73 in se program noče instalirat. V Ovi store so nastvitve normalne...
Vmes sem naredil Hard reset in zadeva še vedno ista
frown-1.gif

Ima kdo kakšno idejo?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Hold these buttons:

- Capslock

- Space

- Backspace

and Press the power on. As usual, keep the buttons pressed and voila!

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Mater bom vrgo tale telefon nekam...sem prbal s temi tipkami, pa še z uno kodo za hard reset *#7370#, pa vedno isto
frown-1.gif

Mi ob instalaciji programa direktno iz linka napiše: Sorry, this item is not available for your device: Nokia N73. (In to neglede, če se prijavim na Ovi store ali ne).
Me prav zanima, od kod mu ta ideja???

Jes, hvala za link...sam sem najdel še nekaj podobnih...zadevo mi instalira, vmes pojamra, da ni za moj telefon in vpraša, če želim vseeno instalirati. Instalira normalno do konca, ampak ob kliku na ikono programa se ne zgodi nič - ko da nisem niti kliknil.

A obstaja še kaka bolj globoka opcija reseta, kot hard reset?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
SOFT , HARD , FORMAT . SO EDINE OPCIJE . Lahko pa še enkrat menjaš product codo z isto pa ponovno flešaš FW .

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
ma, novga sem kupil kako leto nazaj.

Sej izgleda, da ima neke težave, ker mi je že pred kake pol leta sam zamenjal product kodo in pozabil slovenščino. Potem je bil do pred par dni mir, zdaj pa tale finta. Same neke neverjetne reči se mu dogajajo...

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Ko sem malo naštudiral, sem ugotovil, da je na svetu precej E72 uporabnikov, ki se jim je začela ta napaka pojavljat kak teden nazaj...izgleda, da je nek problem v OVI store aplikaciji na telefonu, ki nepravilno prepoznava aparat.

Da bi jih suno nekam...

Ampak, glede na to, da sem par dni nazaj končno našel fajn in ne predrag program za sinhronizacijo Lotus Notesa z Gmailom, se izgleda Nokii pri meni bijejo zadnje ure.