A gre odpreti paypal račun s predplačniško VISO/MC

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
LP! Eno vprašanje in sicer npr. če si kupim predplačniški Mastercard npr => http://www.smartpaycard.net/si/default.wlgt in si gor naložim npr. 200€ in želim odpreti nov anonimen paypal account ali to gre? Se pravi da si naredim na paypalu nov account, vpišem za avtentifikacijo to predplačniško kartico not in mi odbije iz te kartice ta €uro in pol in ali jaz vidim potem to aktivacijsko kodo na tej kartici ali nikakor ne gre odpreti anonimnega paypal accounta na anonimni Mastercard/Visa kartici? LP

20. okt 2008
327
25
28
Na predplačniško Mastercard preko Hypo banke (PayLife) lahko brez problema povežeš paypal račun. Imaš pregled stanja na kartici preko interneta, tako da imaš verificiran račun v 5 minutah (preizkušeno).

Je pa edino treba pri nabavi kartice pokazati osebno + davčno, tako da ravno anonimna kartica ni (res pa je, da na sami kartici ni podatkov o lastniku).

I

Izbrisan uporabnik 3287

anonimen na paypalu nisi in ni moznosti, da bi bil. never ever

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aha ok hvala, sem mislil da gre paypal tudi po brezimenskem sistemu. Namreč nevem zakaj ne bi šel konec koncev so tudi te kartice brezimenske in lahko opravljaš transakcije denarja in spletne nakupe....!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
paypal je pač resen plačilni sistem in k resnosti sodi identiteta. Zato pa si potem zaščiten, če te kdo nategne.

Lahko bi, ugibam sicer, vpisal neke xy podatke in lagal pri identiteti in na tak način pridobil "anonimnost", ampak rekel bi da je to proti njihovim TOS in lahko najebeš.

Raje najdi ponudnika, ki ti direktno odtegne iz mastercard kartice, brez paypala, tam pa si lahko anonimen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne razumimo se napačno, nič takega ne počnem/nočem početi, me pa zanima hipotetično kajti konec koncev prav nikogar ne briga kaj kupujem, pri komu kupujem ter za koliko.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.910
113
40
MB
koga pa misliš da briga to
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nič ne mislim, jaz točno vem koga to briga ampak ti nekaj drugega govorim in sicer da ga NE BRIGA pa čeprav misli da ga
smile-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
koga pa misliš da briga to
smile-1.gif

Itak da, mene so zadnjič klicali da so dobili "sumljivo" transakcijo za nakup letalske karte preko spleta. Seveda sem potrdil da sem opravil nakup ampak hvala bogu da take stvari preverijo sploh če je naslov spletne strani kar nekaj.