9H steklena zaščita ekrana

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Kakšne imate kaj izkušnje s to zaščito?
Recimo nekaj takega:
Predvidevam, da nudi več zaščite kot samo folija, s kladivom pa kljub temu ne bom tolkel po njem
grin1.gif
.
Dejansko me tole zanima: http://www.ebay.com/itm/9H-Ant...Z1R5rreX4gB2_tQ
- kako je z dotikom, deluje v redu? Ni kakšnih težav zaradi tega?
- ali pridejo te zaščite do roba ekrana ali je dovolj prostora še za gumijast etui?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Super, torej gre lepo še ovitek čez. Kar se tiče zaščite: kot rečeno, ni primerno zaščita pred fizičnimi udarci, temveč kakšnimi razami ali kaj takega. Čeprav do sedaj mi ga v letu in pol brez tega ni uspelo podrsati, tako da...
Važno je le, da to ne moti pri uporabi telefona.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.490
5.785
113
jaz mam najcenejšega iz ebaya in razen tega, da se mi na levi in desni stranici 1mm stekla ni prijel in je "mehurček" nimam drugih pripomb. dosti boljša zadeva kot plastika

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.060
6.913
113
pri taščici
kot napisano v zgoraj linkani temi.
Glede na % vrednost telefona in glede na ceno popravila morebitnega počenega stekla defintivno priporočam.
nekako tudi ne opažam nekih posebnih težav pri uporabi telefona. Je pa res da nisem nek ekspert pri telefonih.
Tudi pri nameščanju je manj težav ( jih skoraj ni) z raznimi mehurčki kot znajo biti pri folijah.
Sem pa bil na začetku "presenečen" ker ni do roba ekrana. Ampak kot napisano, zato je kriv navzdol zavihan rob ekrana. Očitno še ne znajo narediti ukrivljene zaščite.

Torej telefon imam v "gumijastem" etuiju in ekran zaščiten s tempered glass.

Na tretji strani imaš sliko kako zgleda ko ti telefon pade na vodila drsnih vrat v hiši.
Po vsej verjetnsoti ga boš ob odstranjevanju še dodatno polomil ( vsaj pri meni je bilo tako se mi zdi). Ampak ni panike.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ni ravno povezano z zascito mobilnih naprav, me pa zanima ce je kdo ze zasledil mat foljio, ki bi jo namestil na TV (varianta na metre)?

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ja zaradi odseva. Nizko popoldansko sonce, neumna postavitev TVja...OK saj spustim zaluzije, pa bi bilo super ce mi tega nebi blo treba pocet.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.060
6.913
113
pri taščici
Bi rabil kaj takega, sploh po tistem ko sem šel iz lcd na plazmo. Se se bolj vidi odsev. Sicer delno lahko resujem z roletami, vendar mi ne sede.