8. marec, kakšne rože komu?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.451
7.095
113
Dokaj enostavno vprašanje, kakšno rožo se podari mami, teti, sestri, tašči, svakinji, sodelavkam, ženi, punci, babici? Seveda imejmo v mislih trenutno finančno stanje, torej čimbolj poceni variante ;

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Če boš dal vsem zgoraj naštetim rože, boš obubožal
bonk.gif
Raje samo čestitaj. Drugače pa stopi v prvo cvetličarno in ti bodo že vedeli svetovati.
Koliko žensk pa nam vošči za naš praznik ?
10.gif

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dokaj enostavno vprašanje, kakšno rožo se podari mami, nagelj teti, gerbaro sestri, tulipan tašči, kristusov trn svakinji, zvončke sodelavkam, teloh ženi, tardečo vrtnco punci, isto k žen - sam pazi da ne boš zamenu posvetila če ga boš dal zravn babici krizantemo ? Seveda imejmo v mislih trenutno finančno stanje, torej čimbolj poceni variante malo pejd v gmajno pa boš mal pocenil ;

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
malo off:
Daj mi povej, kako se take trobentice zaliva, pa kje se jih ima? 1-2 na teden nalijem vodo spodaj, pa kar popije popije, ampak se mi cvetki vseeno takoj posušijo. Bi moral bolj zalivat?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.451
7.095
113
Aha, torej lidl ima neko cvetličarni, tam bi znalo biti poceni ja, a njihova nesposobna spletna stran ne dela.

Je že bil kdaj kdo v tej lidl cvetličarni, je na nivoju ali je revščina?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Če boš dal vsem zgoraj naštetim rože, boš obubožal
bonk.gif
Raje samo čestitaj. Drugače pa stopi v prvo cvetličarno in ti bodo že vedeli svetovati.
Koliko žensk pa nam vošči za naš praznik ?
10.gif

jst mojmu vedno voščim in mu dam trnje
grin1.gif
(to, kar je moškim namenjeno)

jst sem danes dobila tulipančka in gerbero od radia hit
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
malo off:
Daj mi povej, kako se take trobentice zaliva, pa kje se jih ima? 1-2 na teden nalijem vodo spodaj, pa kar popije popije, ampak se mi cvetki vseeno takoj posušijo. Bi moral bolj zalivat?
glej...najboljš je tako, da ne boš v skrbeh z zalivanjem.
Najdeš v naravi trobentice in svoje ljubljene ženske odpelješ tja jim poveš da so samo njihove in če jih hočjo videt, vohat... naj gredo pa tja.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Prvič se je zgodilo, da nisem kupil nobeni nič, ker sem ugotovil da je tko še najbolš, če kj rabjo si bodo že same kupile itak pa ni nikol nč dobr... Denar, ki bi ga porabil za rože sem raje pametno invesiral v horseburger....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
"ženi" 10 tulipanov, sestri in mami pa vsaki 3 vrtnice, Vse skupaj je bilo 20 eur.