70 000 Slovencev čez praznike v tujino

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
70 000 Slovencev bo čez praznike zapravljalo slovenski denar v tujini
vemo pa, da slovensko gospodarstvo ne ustvarja praktično nič več, še tisti ki nekaj oprijemljivega proizvajajo, prodajajo to za denar, ki izvira iz dragih kreditov,
se prav, jemljemo kredite in jih nosimo v tujino, jemljemo kredite za pospeševanje tujih gospodarstev
bonk.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja ampak res. take ki iz tujine dobivajo denar (janša) pa zaradi tega ker služi v tujini in dosi domov zapremo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.237
7.020
113
pri taščici
Mah saj teh 70.000 služi tudi v tujini tako kot janša, ali pa v JS ki se napaja s krediti, ki jih bo odplačal nekdo, nekoč v prihodnosti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.237
7.020
113
pri taščici
Zagotovo več kot 70.000 si jih niti piva in čevapov ne bo privoščilo na kresovanju. V sindikatu pa itak že več let niso več (brez službe). Zakaj se pa o teh nič ne piše?

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
70 000 Slovencev bo čez praznike zapravljalo slovenski denar v tujini
vemo pa, da slovensko gospodarstvo ne ustvarja praktično nič več, še tisti ki nekaj oprijemljivega proizvajajo, prodajajo to za denar, ki izvira iz dragih kreditov,
se prav, jemljemo kredite in jih nosimo v tujino, jemljemo kredite za pospeševanje tujih gospodarstev
bonk.gif

Ah, to bodo šli vsi gasterbajtarji domov na jug
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja ampak res. take ki iz tujine dobivajo denar (janša) pa zaradi tega ker služi v tujini in dosi domov zapremo...
. he he. dobra

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In to temo odpre kapitalist capl, ki v eni temi sprašuje, kako naj kriptira USB ključek, da mu ne bo kdo pobral bogastva z računa?
shocked-1.gif

Jaz sem mu pa glih hotel eno frišno bejbo predstavit..mlado, samsko, išče nekoga, da bi jo malo razvajal? zdaj pa ne vem..
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.117
1.280
113
42
70.000? Pa sm mislu da SLovenci nimamo denarja in smo v krizi!!!

Jaz grem v Prekmurje čez praznike.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Kaj pa je mišljeno pod ,,razvajanje,,? če je treba kej plačat, pol se ne grem, ne dam € od sebe,
če mi jo boš predstavu, jo najprej na večerjo in pijačo pelji, da ne bom jst slučajno kakih stroškov imel
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zagotovo več kot 70.000 si jih niti piva in čevapov ne bo privoščilo na kresovanju. V sindikatu pa itak že več let niso več (brez službe). Zakaj se pa o teh nič ne piše?
In ravno te je vlada Alenke Bratušek Cvijetiæanove, procentualno gledano, najbolj obdavčila
če bi namesto višjega DDVja uvedla krizni davek, bi danes od vsakega, v tujini zapravljene € odškrnila svoj košček.
tako pa od tega ogromnega kupa ne bo dobila nit centa ddv ali trošarine, kvečjemu še manj, zaradi odsotnosti državljanov, pa še bencin in cigarete za par dni bodo s seboj prinesli.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Razvajanje pomeni , da jo boš malo pocrkljal, božal, posexal ipd..za € ne skrbi, ve, da si navidezno reven oz. skopuh, plačo pa ima itak dobro-JS oz. Durs.
tongue-1.gif

jaz se pa res nimam cajta z njo ukvarjat, tak da..
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.237
7.020
113
pri taščici
Njeno carstvo je v sosednji temi ugotovilo, da jo obdeluje podpovrečni curakel. Sedaj pa sta soglasno sprejela da bo lahko ob praznikih probala tudi povprečnega.
Ne zamerita ker take pišem in smo se tudi osebno že srečali. Saj vesta
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
mam še eno omaro , ja
zmaga.gif

Me veseli da so Carica prisotni v domovini in ne zapravljajo in podpirajo tuje ekonomije
smile-1.gif

a bi Njeno Carstvo povabilo to fukotožno sodelavko na Alter, da bo spoznala taprave dedce?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.237
7.020
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik capl pravi:
shocked-1.gif
ka si jo že vidu?
dej povej kaka je
cheer.gif
Mah mislim da smo že pil nekje skupaj.
Capl: kakšna je?
Velika med meter in pol do dva, na glavi ima lase, z nogami pride do tal običajno, ima dvoje rok, nog, oči, ušes.... Kaj te še zanima.
Gatto: takrat je tudi bila noč, pa nisi bil tako korajžen.
Aha takrat nisi imel dek(c)e v bližini.

Nazadnje urejeno: