7 milijard and counting... Kateri po vrsti si ti?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

uf-1.gif

http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

B81

22. jul 2007
37.993
11.155
113
A 48 ljudi umre dnevno? in 48 rojstev? Zdi se mi veliko.
Pa še za en kombi those who can not be named.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Kaj to pomeni? da imamo vsak dan dva rojstva in da vsak dan dva umreta? Imigrant pa pomeni da se vsak dan k nam preseli en jugoviæ?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Kdu pa sploh beži ven iz slovenije? sj se noben ne upa...

Intelektualci, najvišje izobražen kader, električarji, strojniki, krovci, ... name it... vsi mladi, ki ne morejo uspeti tu in imajo malo poguma probati nove izzive, ljudje, ki vedo da bo njihov poklic, ki je deficitaren v Sloveniji in Avstraliji (npr.), bili bolj cenjeni v Avstraliji....

Take države pa te sprejmejo odprtih rok, če znaš pokazati nekaj kar rabijo, saj vate niso vložile nič (leta šolanja, socialno varstvo,...)

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A 48 ljudi umre dnevno? in 48 rojstev? Zdi se mi veliko.
Pa še za en kombi those who can not be named.

Po moji logiki, če bi bilo vsak dan 48 rojstev in 48 smrti, bi nas vedno isto bilo ... potem lahko rečem, da nas je vedno isto ... tam 1.500.000 je slovencev ... ostali vsi so imigranti?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Ja.. to vem da gredo "ven" delat...samo da bi se prav selili ven iz slovenije pa ni veliko znanega.

Ne vem, kje ti živiš, ampak jaz poznam dost folka, ki so se odselili v Avstralijo, Novo Zelandijo..Nazaj nimajo namena prit.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Ja.. to vem da gredo "ven" delat...samo da bi se prav selili ven iz slovenije pa ni veliko znanega.

Ne vem, kje ti živiš, ampak jaz poznam dost folka, ki so se odselili v Avstralijo, Novo Zelandijo..Nazaj nimajo namena prit.

Razen na obiske seveda.
Jaz jih poznam ki so speezdili Tajska, Maroko, Hrvaška, Črna Gora, Emirati, Kirgistan, Švedska, Španija, Avstralija...