60 kv na finish

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zadeva je v tretji gradbeni al podaljsani, pozabil. Koliko cekinov na oko zahtevajo zadeve, da se dokoncajo na kljuc. V prostoru so okna, vrata in prikljucki, treba pa je podna, stene dokoncat, parket, kopalnica etc. Me zanima koliko ocenjujete investicijo, ce sam isces majstre, da vidim koliko pride razlike med investitorjevo ceno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.776
113
pri taščici
Moraš povedat kaj vsebuje investitorjeva cena.... laminat nima iste cene kot nek oksotični parket, pipo tudi lahko kupiš za 20 evrov ali pa za 200 evrov.... tako da je težko kaj pametnega napsiat

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sej pravim da ni parketa. Surovo stanovanje, ki ima okna, vrata in prikljucke na svojih mestih. CIst v detajle mi slika se ni jasna me pa zanima nekje okvirno. In oprema ne bi sla najdrazja not ampak recimo povprecna, srednji do nizji srednji rang. Pohistvo in podoben finish me ne zanima, ampak tla, stene, kopalnica in se malenkosti. Torej kot ce bi kupil novo prazno stanovanje valda veste kako zgleda in kaj je notri.
smile-1.gif

Aleksman71

Zelenc'
23. dec 2008
7
0
1
Samorazlilni estrih za okoli 15 evrov/m2+ sam moraš položiti sistemske plošče in PE folijo.
Za 1 kvadratni meter ometa z materialom je cena okoli 12€.
Laminat + penasta folija+zaključne letve 20-25€
Kopalnica 10-12 € za m2 samo delo.Materijal pa najmanj 2000€(ploščice,lepilo,odtoki,umivalnik,tuš,wc školjka,pipe ...)
Pleskanje okoli 1,8€ za m2 + material.