55inch tv do 800€

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Katerega bi priporočali. Gleda se predvsem nogomet in pa kakšne filme/serije. Nogomet tudi pri slabši svetlobi. Funkcije (smart ipd.) me ne zanimajo. Hvala za pomoč.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Men je bil pogoj ambilight.. Če tebi ni, poglej raje za sonyjem kot samsungom.

22. jul 2007
13.383
1.642
113
124
Sloves philipsa zaradi bugastega softwerja, samsung pa se je v zadnjih letih poslabšal na hardwerskem področju;)

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Bojda so se na tem področju izboljšali, več bom pa povedal ko ga dobim hehe. Načeloma pa se mi je šlo zgolj za OLED panel, cena je pa odlična

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Saj ni važno, če ti vsake toliko časa malo zablokira, bojda ima malo prešvoh čipovje.
https://www.homecinemamagazine.nl/2018/08/review-philips-55oled803-1-oled-tv/

Zdej mi pa razloži, če mam jaz na TV signalu, kaj če zabrejkat? Včeraj sem gledal deadpoola preko Appa in NAS-a pa ni nič zabrejkal v celem filmu...

Se pa seveda pripravljam, da bo sem pa ke kaj narobe, gre v končni fazi le za androida, kaj pa to pomeni pa je vsem jasno :D
Ampak sam zaslon in seveda cena pa odtehta to "tveganje". Če bo dobil za ta denar kakega pametnega Pannya ali Sonya bi pa seveda raje vzel tisto...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.637
6.499
113
Zdej mi pa razloži, če mam jaz na TV signalu, kaj če zabrejkat?

neizkušeni naivnež, dobro si me nasmejal zdajle. najkasneje takrat, ko bo philipsu crknil kak server (in bo), bo šlo vse po zlu že pri gledanju televizije.

P.S.: philips je iz neznanega razloga ukinil svoje support forume. le zakaj :D saj folk ni imel nič grdega čez njih za povedat... :)

22. jul 2007
13.383
1.642
113
124
neizkušeni naivnež, dobro si me nasmejal zdajle. najkasneje takrat, ko bo philipsu crknil kak server (in bo), bo šlo vse po zlu že pri gledanju televizije.

P.S.: philips je iz neznanega razloga ukinil svoje support forume. le zakaj :D saj folk ni imel nič grdega čez njih za povedat... :)
LOL tako kot Netflix, če ne obstaja problema ni:bonk:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
486
83
::1/128
Zdej mi pa razloži, če mam jaz na TV signalu, kaj če zabrejkat? Včeraj sem gledal deadpoola preko Appa in NAS-a pa ni nič zabrejkal v celem filmu...
Hja, fotrov Sony z Android TVjem, se je že rebootnil sam od sebe tudi med tem, ko je bil na HDMI inputu. Tako da je vse mogoče. Pa od začetka je začel po določen času nenormalno štekat tudi če si gledal DVB-C, dokler ga nisi iz elektrike izštekal in nazaj. No ta del naj bi zupdejti popravili, je pa še kar nekaj glitchev. Žalostno je, da vsaj proper hwja (kot je recimo v shieldu) ne vržejo not, če že OS ni najbolj zoptiziran.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Ne vem ce je android kriv, da je to vseskup bolj kot ne zanič, ker na shieldu dela odlično

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Moj Sony Android TV se je že rebootal, ko je preko HDMI nanj priklopljena naprava spremenila resolucijo/refresh rate. Sicer se je to zgodilo samo enkrat v dveh letih... ampak Android TV je pač tako "stabilen", da se lahko ob kakršnikoli uporabi pojavijo problemi. Fotrov Philips se je recimo rebootal, ko je šel iz DVB-T ja v kakšen drug app (je pa to nadgradnja potem odpravila). Potem so tu memory leaki v sistemu (dalj časa kot je TV prižgan, bolj počasen postane... enkrat na teden skoraj potrebuje reboot). Seveda pa pri vseh teh problemih pomaga, če TV ni priklopljen na internet.