49. Zlata lisica

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Nikoli še nisem bil na zlati lisici, grem pa zdaj zagotovo.

Zdaj sem nekaj bral na jihovi uradni spletni strani glede vstopnic:
Ob progi:
Odrasli: 4 EUR
Otroci: 2 EUR

Ciljna arena:
Odrasli 60 EUR
Otroci 60 EUR

... Saj niso resni? Še glasbeni koncerti svetovno znanih bendov je manj cena vstopnice: 50 EUR nekje

Zdaj me zanima ta slika, ki jo imajo objavljeno tu:
http://www.zlatalisica.si/prireditev/kako-do-nas/prizorisce/

Z mojo sva se odločila, da ne dava 60 evrov za vstopnici (120 eur) ampak 4 EUR (8eur). Torej, kam se lahko postaviva s temi vstopnicami.
Piše "Ob progi", to pomeni, da ni nobene variante, da bi bila kje tam v cilju?

Nisva še nikoli bila tam, zdaj tudi ne veva, koga vprašat od kolegov, ki so že kdaj bili tam, zato mislim, da je tu najboljša rešitev na odgovor.
Se pravi, cone 2, 3, 4, 5, in 6 pri nama sploh ne pridejo v poštev in se lahko samo sliniva od daleč?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Za 4 EURE pozabi na cone 2-6. Se pa strinjam s Snecer-jevim predlogom, ko se samo spomnim kaka gužva je bila ponavadi v ciljni areni...
bonk.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kaj pa tam na desni strani, kjer piše, obiskovalci/visitors ... kjer je medvmes "Velik ekran/Big screen", tam je za nas, navadne smrtnike?

Torej alpsko smučanje ni tako kot Planica ... kjer so tiste male tribune za VIPovce, ostalo pa - kdor prej pride, prej melje - zastonj.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Ciljna arena:
Odrasli 60 EUR
Otroci 60 EUR

... Saj niso resni?

Sam res
bonk.gif
to so zdej tolk cene navil, ker računajo, da ob sezoni kakršno ima Tina, lahko iz folka scuzajo več.

Na konc se lahko zgodi, da bo Tina imela na domači tekmi manj navijačev kot na "gostovanjih". Saj vem da pretiravam, ampak...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sem šel kar nekajkrat na Lisico in ugotovil, da nima smisla, ker ne vidiš skoraj nič.
V ciljni areni taka gužva, da se komaj prebiješ mimo, med tem prerivanjem še te parkrat polijejo s kakim čajem ali vinom, ko si pa nekje sredi proge pa, če si majhen ali bolj odzadaj tako ne vidiš nič.
Včasih smo plezali na drevesa, da si sploh kaj videl, se je pa dalo priti tudi zastonj, če si se malo sprehodil po gozdu
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Kaj pa tam na desni strani, kjer piše, obiskovalci/visitors ... kjer je medvmes "Velik ekran/Big screen", tam je za nas, navadne smrtnike?

Torej alpsko smučanje ni tako kot Planica ... kjer so tiste male tribune za VIPovce, ostalo pa - kdor prej pride, prej melje - zastonj.

ja seveda ... nad številko 02 oz hotela si lahko, pa potem gor ob progi, kolk visoko se ti pač da
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ko sem bil nazadnje gor (takrat ko je tina zmagala), smo šli brez problema noter, mimo gužve v cilni areni in potem peš gor ob progi. Se je dalo dobiti dober prostor, pa še ciljno areno se je videlo (iz ciljne strmine ozirom prelomnice).

Komu se pa ne da malo v klanec oziroma bi rad bil blizu hot dogov in kuhančka, se bo pa gužval dol oziroma plačal tribuno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ob gozdu ni varno gledati...

Viole kot partizani so eno sezono napadli hrvaške navijače
smile-1.gif

Pohorska hosta je nevarna.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
........................................................, ko se samo spomnim kaka gužva je bila ponavadi v ciljni areni...
bonk.gif

Tvoji spomini na ciljno areno so malo drugačni ja, pa nikoli nisi bil na zlati lisici...........
evil.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Včeraj sva bla na zlati lisici .. hudo ... in noro. Tak sem se drl, da sem glasilke zgubil skoraj. :p

Vzdušje se ne da popisati preko TVja in v živo ... Res je, da tekmovalca vidiš po tvju od starta do cilja, med tem, ko je v živo 100x bolj zanimivo, še posebej, če si pred velikim ekranom, in je še potem 10x boljše, kot spremljati tekmo doma.

Zakon je bilo!

17. dec 2010
1.174
0
36
124
4 evre ... saj je bilo tam v ciljni areni taki plac, za nas navadne smrtnike. Zjutraj pač moreš najmanj uro pred tekmo priti prej, pa boš še imel prostora polno, da si najdeš najlepši razgled. Saj razgled ni glih problem, problem je parkplac, ko moreš 1km pešačit, da prideš do proge oz. do avta. Ko sva šla od tam, so ljudje še kar pešačili po enem kilometru. Mislim, da ni težko prej vstat, pa priti uro ali pa uro pa pol prej tja, kakor se tekma začne, saj čas tak hitro mine. Tista ura nama je minila zelo hitro. pa do 12:15 je tudi minilo zelo hitro. Sva šla v trgovino v Jagra, kakšen 1km stran, sva lepo pojedla južno, pa šla počasi nazaj ...

Pač je problem v tem, da maš za 60 evrov zagarantiran prostor v najbolj vidnem placu v cilju, medtem, ko se navadni smrtniki moremo boriti za čim boljši razgled, če si pa zelo zgoden, pa imaš mesto v ciljni areni tudi zagarantiran.
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za primerjavo, lani sem v Flachauu za ženski slalom plačal mislim da 15€ po osebi, če ne celo 20€ za to isto varjanto (stanje ob progi, kjer je prostor). Ne spomnim se točno koliko je bilo ampak več kot 50€ za 4 osebe.