4433 Vohun

masevc

Guru
2. sep 2007
3.528
895
113
pred kratkim sem videl na TV reklamo za to storitev, katera ti omogoča sledenje poljubne gsm telefonske številke. Seveda sem glede na tip oglasa bil prepričan, da je to spet ena od nateg. Zadnjič pa mi kolegica pravi da so s sestro sprobale storitev in jim je prav povedalo lokacijo.

Je mogoče kdo to testiral?
Namreč jaz sam ne bom, ker vem da bo potem samo en kup denarja šel od mene. So pa punce sedaj prepričane da stvar deluje in lepo doma čepijo, ker se bojijo, da jih bo kdo izsledil
evil.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Gre za zabavno aplikacijo in nikakor ne za nekega "vohuna".

Citat:
V čem je torej smisel aplikacije? "Ta storitev naj bi ljudi nasmejala. Idejo zanjo smo dobili v tujini, kjer je bila igra pravi hit. Tudi meni se zdi 'fora' in jo imam na mobilniku," odgovarja šef 12medie Zvonko Pezdirec na vprašanje, v čem je smisel igre in ali gre za prevaro: "Nihče se še ni pritožil. Na oglasu piše, da gre za zabavno aplikacijo."

Tudi na razsodišče Slovenske oglaševalne zbornice se še nihče ni pritožil zaradi morda zavajajočega oglaševanja 12medie. Zato o tem častno razsodišče tudi ne more odločati, pravi direktorica zbornice Ana Predovič.

Po namestitvi s SMS-sporočilom lahko odtipkate telefonsko številko, denimo svoje žene, aplikacija pa bi vam morala pokazati kraj, kjer je žena oziroma njen mobilnik. A se to ne zgodi - lokacija je izbrana naključno, prek internetnega zemljevida Google Earth. Ko mobilnik lokacijo najde, se vam prikaže še animacija dveh zaljubljencev. In vsakič je rezultat enak, ne glede na številko

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Jp, zadevo si je naložila kolegica. Ko odtipkaš neko tel.št. se napiše nekaj v smislu: "povezujem se na GPS, nalagam..." (mimogrede: njen telefon nima GPSja), potem pa vedno pokaže zemljevid Ljubljane - ta oseba naj bi se nahajala v križišču kjer je restavracija Evropa, na Slovenski cesti...
bonk.gif

Prikazu zemljevida (v dnevnem načinu) sledi še neka animacija dveh zaljubljencev (v nočnem načinu) in... pazi to: morje v ozadju
bonk.gif

uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
ksz

No lepo če je vsaj 2 blondinki prepričalo da sta doma namesto da se kur.barita okoli je že velik uspeh programa.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Uspeh ali polom? Kaj če bi bla ta blondinka zdej pri meni, pa tako ne upa...
wink-1.gif