3110 Classic Ugaša ekran

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
LP

Na 3110 sem po nerodnosti zlomil ekran, zato sem ga nesel na servis(neuradni) kjer so ekran zamenjali, in je delal dobro kakšna dva tedna(sicer je leva stran ekrana izgledala nekoliko temnejša od desne), sedaj pa se je kar naenkrat začel ekran ugašati, tako da se s telefonom sploh ne da delat.
Očistil sem že konektor displaya, če bi vanj slučajno zašla kaka smet, pa ni nič bolje, in tudi nasploh izgleda kot programska napaka, telefon npr. sveti display pa v temi, potem pa se za par sekund prižge in spet ugasne, in to ponavlja v nedogled.

Softwera ne morem updejtat ker je že najnovejši gor.

Kakšne ideje kako to popraviti?

Zopet se moram zanaššati na K610, z tihim mikrofonom (drugi me slabo slišijo) dela pa le
bonk.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
LP

Na 3110 sem po nerodnosti zlomil ekran, zato sem ga nesel na servis(neuradni) kjer so ekran zamenjali, in je delal dobro kakšna dva tedna(sicer je leva stran ekrana izgledala nekoliko temnejša od desne), sedaj pa se je kar naenkrat začel ekran ugašati, tako da se s telefonom sploh ne da delat.
Očistil sem že konektor displaya, če bi vanj slučajno zašla kaka smet, pa ni nič bolje, in tudi nasploh izgleda kot programska napaka, telefon npr. sveti display pa v temi, potem pa se za par sekund prižge in spet ugasne, in to ponavlja v nedogled.

Softwera ne morem updejtat ker je že najnovejši gor.

Kakšne ideje kako to popraviti?

Zopet se moram zanaššati na K610, z tihim mikrofonom (drugi me slabo slišijo) dela pa le
bonk.gif

Lcd bo treba zamenjati!

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Nimam, sicer ni bil to neki znesek, mislim da 10 ali 15 eur, ker bi telefon rabil samo do konca leta ko potečejo aneksi, sedaj me je pa malce presenetil, ko je tako hitro odpovedal. Drugače pa mislim da displaye nabavljajo na www.teletron.at

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Čisto novi display bo treba menjati?

10-15€ ?
bonk.gif
Ni čudn da ne dela! LCD dobre kakovosti za ta aparat stane cca 40€. Vprašanje kaj so ti to prodali. Račun v roke in reklamirati zadevo. Če ti pa računa niso izdali pa si si popolnoma sam kriv. Strošek od cca 40€ bo zrasel na 50-60

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Se da kje v sloveniji naročiti te displaye. Zdaj bi ga že lahko sam zamenjal če bi bilo treba. Če ne, bom pa na SE ostal

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Novega pa dobiš že za pod 100€ (cel aparat)

Potem je res ceneje kupovati nove lcdje po 10-15€ na 14 dni.
priden.gif